Πανεπιστήμια: Εγκύκλιος για τα αδιάθετα ποσά από χρηματοδοτήσεις
Με νέα εγκύκλιο Διγαλάκη ρυθμίζεται η διαδικασία τακτοποίησης των αδιάθετων ποσών, που είχαν χορηγηθεί ως χρηματοδότηση-δανειοδότηση προς τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα

Με νέα εγκύκλιο του υφυπουργού Παιδείας Βασίλη Διγαλάκη ρυθμίζεται η διαδικασία τακτοποίησης των αδιάθετων ποσών, που είχαν χορηγηθεί ως χρηματοδότηση-δανειοδότηση προς τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (A.E.I.), ως τελικούς δικαιούχους του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Αρχική Επαγγελματική Κατάρτιση».

Επισημαίνεται επίσης ότι εντός του επόμενου χρονικού διαστήματος αναμένεται η έκδοση απόφασης του Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, με την οποία θα καθορίζεται το πλαίσιο της διαδικασίας υποβολής των προτάσεων για την υλοποίηση έργων/προγραμμάτων από τους Ε.Λ.Κ.Ε. των Α.Ε.Ι. καθώς και η διαδικασία παρακολούθησης του φυσικού και οικονομικού τους αντικειμένου αυτών, στο πλαίσιο των οποίων θα τακτοποιηθεί το εβδομήντα τοις εκατό του αδιάθετου υπολοίπου κάθε Α.Ε.Ι.

Δείτε εδώ το έγγραφο

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα