Μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών: Στο τελικό στάδιο η προκήρυξη 1ΓΕ/2019
«Τρέχουν» οι διαδικασίες για τους μόνιμους διορισμούς εκπαιδευτικών στη Γενική Εκπαίδευση - Στην τελική ευθεία η προκήρυξη 1ΓΕ/2019, έλεγχος ενστάσεων στη 2ΓΕ/2019

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προκήρυξη 1ΓΕ/2019 για τους μόνιμους διορισμούς εκπαιδευτικών στη Γενική Εκπαίδευση, σύμφωνα με ενημέρωση εκπαιδευτικών.

Συγκεκριμένα, η προκήρυξη βρίσκεται στο προτελευταίο στάδιο πριν την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων, καθώς ορισμένες εντάσεις έχουν επιστραφεί στο υπουργείο Παιδείας για να τις ελέγξει.

Aντίστοιχα, η προκήρυξη 2ΓΕ/2019 βρίσκεται στο στάδιο της ταξινόμησης και της επεξεργασίας των ενστάσεων.

Οδηγίες και επισημάνσεις για τις δύο προκηρύξεις μπορείτε να διαβάσετε εδώ

Την ενημέρωση υπογράφουν οι εκπαιδευτικοί:

Παπουτσάκης Ευάγγελος - αναπληρωτής/Ειδικός Γραμματέας Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου «Δ.Θεοτοκοπουλος»

Τσάμης Αχιλλέας - αναπληρωτής/Οργανωτικός Γραμματέας Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου «Δ.Θεοτοκοπουλος»

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ: Εάν πήρες ΚΑΥΑΣ κλείδωσε το επίδομα εδώ με ένα κλικ στο ΕΚΕΚ

Αυτά είναι τα ελληνικά επώνυμα που προέρχονται από αλβανικές λέξεις

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

γυμναστική
Η μουσική στο γυμναστήριο δεν είναι trend της εποχής. Είναι μια πρακτική 2.000 ετών: Ο Σωκράτης… χόρευε για να μείνει σε φόρμα!
Από τον αυλό στον Spotify: Γιατί η μουσική ήταν (και παραμένει) το καλύτερο «εργαλείο» άσκησης
Η μουσική στο γυμναστήριο δεν είναι trend της εποχής. Είναι μια πρακτική 2.000 ετών: Ο Σωκράτης… χόρευε για να μείνει σε φόρμα!