Συντάξεις: Οι μεγάλες αλλαγές που έρχονται – Αυξήσεις, έως 446 ευρώ και «ανάσα» για χιλιάδες δικαιούχους

Εκπαίδευση 0

Erasmus+ : Τα σχολεία που θα συμμετάσχουν στο έργο Reflecting for Change (R4C)

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Τα ελληνικά σχολεία που θα συμμετέχουν στην εφαρμογή του έργου ERASMUS+, KA3: Reflecting 4 Change (R4C) ανακοινωσε σήμερα το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ)

Σύμφωνα με το ΙΕΠ, το Έργο Reflecting for Change (R4Cστοχεύει στο να προτείνει ένα πλαίσιο στήριξης καθώς και στο να δημιουργήσει προτάσεις εκπαιδευτικής πολιτικής. Το R4C θα μελετήσει πώς τα σχολεία μπορούν να περάσουν από την χρήση αναστοχαστικών εργαλείων, στον σχεδιασμό ενός συγκεκριμένου πλάνου δράσης.

Στο R4C η καινοτομία γίνεται αντιληπτή ως η ώριμη χρήση των ψηφιακών τεχνολογιών, σε συνδυασμό με το άνοιγμα της σχολικής μονάδας στην κοινωνία.

Σκοπός του προγράμματος είναι η διαμόρφωση ενός πλαισίου αυτοαξιολόγησης της σχολικής μονάδας στην κατεύθυνση του «ανοικτού σχολείου».

Δείτε εδώ τον πίνακα με τα σχολεία

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Οι «κηφήνες» εκπαιδευτικοί: Μετράμε τις διακοπές τους, αλλά ξεχνάμε ποιος θα μπει αύριο στην τάξη

Πριν γίνει Αθήνα: Ποιο ήταν το πρώτο όνομα της πόλης

Πίνακες Αναπληρωτών - Προσλήψεις 2026: Όλα τα ονόματα έγκυρα και έγκαιρα στο alfavita

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

εκπαίδευση