theodoridi kikilias
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
«Οπωσδήποτε και οι εκπαιδευτικοί θα είναι στις ομάδες προτεραιότητας για εμβολιασμό», τόνισε η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, Μαρία Θεοδωρίδου, κατά την ενημέρωση για τον κορονοϊό

«Οπωσδήποτε και οι εκπαιδευτικοί που έχουν έναν τόσο σημαντικό έργο θα είναι από τις ομάδες που θα συμπεριληφθούν στις προτεραιότητες» για εμβολιασμό, όταν εγκριθεί και εισαχθεί στο εμβόλιο στην Ελλάδα. Αυτό σημείωσε η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, Μαρία Θεοδωρίδου, κατά την ενημέρωση για τον κορονοϊό το απόγευμα της Τετάρτης, από το υπουργείο Υγείας, όπου παρουσιάστηκε το σχέδιο για τον εμβολιασμό του πληθυσμού.

Συγκεκριμένα, η κα Θεοδωρίδου, απαντώντας σε σχετική ερώτηση είπε: «Στην ιεράρχηση η προσέγγιση που παρουσιάστηκε ήταν η αδρή· υπάρχουν πολλές άλλες ομάδες συμπολιτών μας, οι οποίες συμπεριλαμβάνονται στον εμβολιασμό κατά προτεραιότητα, όπως τα σώματα ασφαλείας, οι πυροσβέστες. Οπωσδήποτε και οι εκπαιδευτικοί που έχουν έναν τόσο σημαντικό έργο θα είναι από τις ομάδες που θα συμπεριληφθούν στις προτεραιότητες».

Αναφορικά με το εμβόλιο κατά του κορονοϊού η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών επεσήμανε ότι στην Ελλάδα θα έρθει πρώτο όποιο πάρει έγκριση. Έως τώρα δύο είναι τα εμβόλια που βρίσκονται κοντά σε αυτό το στάδιο.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Ρεύμα: Η ηλεκτρική συσκευή που μπορεί να καίει όσο 65 ψυγεία μαζί

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Γνωρίζετε τι σημαίνει η λέξη «σωμασκία»;

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου
Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Summer School «Regional Tech Waves: Robotics, AI & XR»
Κάθε ημέρα αφιερώθηκε σε μία από τις τρεις κεντρικές θεματικές: Ρομποτική, Τεχνητή Νοημοσύνη και Εκτεταμένη (Επαυξημένη/Εικονική) Πραγματικότητα (XR)
Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Summer School «Regional Tech Waves: Robotics, AI & XR»
Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού
Εξετάσεις Πιστοποίησης ΣΑΕΚ: Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι αιτήσεις για την 1η εξεταστική περίοδο 2026
Ρεκόρ με 18.500 αιτήσεις σε μόλις 9 ημέρες – Αντίστροφη μέτρηση για τις ημερομηνίες του ΕΟΠΠΕΠ
Εξετάσεις Πιστοποίησης ΣΑΕΚ: Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι αιτήσεις για την 1η εξεταστική περίοδο 2026