Πιστοποίηση Αγγλικών LTE GOLEARN - ΑΣΕΠ
Πλήθος μαθημάτων δεν διδάσκεται, λόγω έλλειψης διδακτικού προσωπικού στο τμήμα Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίων Ιωαννίνων - Καταγγελία της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων

Τεράστια καθυστέρηση στην πρόσληψη του απαραίτητου διδακτικού προσωπικού καταγγέλλει η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων, καθώς βασικά μαθήματα του τμήματος Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων δεν διδάσκονται λόγω των ελλείψεων. 

H νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων απαιτεί από την ηγεσία του υπουργείου Παιδείας την αύξηση του προϋπολογισμού για την κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών του ιδρύματος, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, καθηγητές διδάσκουν μαθήματα στα οποία δεν έχουν εξειδίκευση.

Υπενθυμίζεται πως παρόμοια καταγγελία έχει καταθέσει και οι φοιτητές της Πρωτοβουλίας Νοσηλευτικής Ιωαννίνων για την κατάσταση στο τμήμα.

Αναλυτικά η καταγγελία:

Η Νέα Δημοκρατία δεν χάνει ευκαιρία στο να υποβαθμίζει τη Δημόσια Παιδεία και το επίπεδο ποιότητας των σπουδών μας. Σε μια τόσο κρίσιμη υγειονομική κρίση που βιώνει η χώρα μας λόγω της έξαρσης της πανδημίας του κορωνοιού  όχι μόνο δεν προσλαμβάνει μόνιμο νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό που είναι επιτακτικό αλλά επιλέγει να παραγκωνίσει και τα αντίστοιχα πανεπιστημιακά τμήματα.

Ειδικότερα, στην πόλη των Ιωαννίνων , στο τμήμα της Νοσηλευτικής έχει υπάρξει αδικαιολόγητη καθυστέρηση στην πρόσληψη διδακτικού προσωπικού,  γεγονός που δυσχεραίνει την ομαλή του λειτουργία.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι φοιτητές της Νοσηλευτικής  όλων των ετών να μην έχουν ξεκινήσει ακόμα να διδάσκονται πλήθος μαθημάτων που εντάσσονται στο πρόγραμμα σπουδών. Μάλιστα , σε μια προσπάθεια ‘’ συγκάλυψης’’ αυτής της ανεκδιήγητης κατάστασης , αρκετοί καθηγητές διδάσκουν μαθήματα που δεν αποτελούν αντικείμενο της εξειδίκευσης τους.

Αυτή η κατάσταση πρέπει να λάβει ένα ΤΕΛΟΣ. Δεν μπορούν να παίζουν με τις ζωές και την αγωνία τόσων φοιτητών.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από το Υπουργείο Παιδείας την άμεση πρόσληψη μόνιμου διδακτικού προσωπικού και την αύξηση του προϋπολογισμού για την κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών του τμήματος.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πέθανε η 38χρονη Παρθένα Κουτμερίδου κόρη βουλευτή του ΠΑΣΟΚ – Νόσησε με τον ιό ενώ ήταν έγκυος

ΑΣΕΠ - ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Οι Προκηρύξεις για 4.416 νέες προσλήψεις - Που κάνετε αίτηση

Πανελλήνιες 2022: Αυτός είναι ο νέος τρόπος εξέτασης

ΜΟΝΟ 111 ΕΥΡΩ το Online εύκολο μοριοδιωτούμενο Lower - Proficiency που παίρνεις σε 2 ημέρες! - ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ μόνο σε Reading - Listening

Αυτά είναι τα 9μηνα σεμινάρια που Μοριοδοτούν Εκπαιδευτικούς και ξεκινούν το ΝΟΕΜΒΡΙΟ με μόνο 25 ευρώ τον μήνα

ECDL | Πιστοποίηση Υπολογιστών ΜΟΝΟ 95 ΕΥΡΩ για  ΑΣΕΠ , ΔΙΩΡΙΣΜΟΥΣ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ

σχετικά άρθρα

Κύκλωμα παράνομων ελληνοποιήσεων: «Πελάτης» ο 35χρονος που δολοφονήθηκε στη Νίκαια
«Πελάτης» του κυκλώματος παράνομων ελληνοποιήσεων και ο 35χρονος που δολοφονήθηκε σε βενζινάδικο στη Νίκαια - Εμπλοκή δεκάδων αστυνομικών
Κύκλωμα παράνομων ελληνοποιήσεων: «Πελάτης» ο 35χρονος που δολοφονήθηκε στη Νίκαια
Η παραλλαγή Όμικρον «διέσχισε» τον Ατλαντικό - Πρώτο κρούσμα στις ΗΠΑ
Επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα της παραλλαγής Όμικρον στις ΗΠΑ - Άτομο «πλήρως εμβολιασμένο που εκδήλωσε ήπια συμπτώματα, παρουσιάζοντας βελτίωση»
Η παραλλαγή Όμικρον «διέσχισε» τον Ατλαντικό - Πρώτο κρούσμα στις ΗΠΑ
vouli
Βουλή: Ψηφίστηκε ο υποχρεωτικός εμβολιασμός για τους άνω των 60 και η έκτακτη ενίσχυση στους ευάλωτους
Ψηφίστηκαν οι διατάξεις για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό και την έκτακτη οικονομική ενίσχυση στους ευάλωτους
Βουλή: Ψηφίστηκε ο υποχρεωτικός εμβολιασμός για τους άνω των 60 και η έκτακτη ενίσχυση στους ευάλωτους