Thumbnail
Το Alfavita δημοσιεύει νέα έρευνα σχετικά με τις ερευνητικές επιδόσεις 34 Περιφερειακών Πανεπιστημιακών Τμημάτων Οικονομικής Κατεύθυνσης

Σύμφωνα με τον Κώστα Παναγιωτάκη, Αναπληρωτή Καθηγητή και Προέδρο του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, πρόκειται για την πρώτη σε πανελλαδικό επίπεδο η οποία διεξάγεται με στόχο τη ανάλυση των ερευνητικών επιδόσεων των  Πανεπιστημιακών Τμημάτων Οικονομικής Κατεύθυνσης.

Επίσης, υπάρχει ανάλυση των κριτηρίων επιλογής των Πανεπιστημιακών Τμημάτων από τους υποψήφιους φοιτητές. Όπως θα φανεί και στην παρούσα έρευνα, η επιλογή των Τμημάτων από τους υποψήφιους δεν στηρίζεται τόσο στους δείκτες έρευνας, οι οποίοι βέβαια δεν είναι γνωστοί στο ευρύ κοινό αλλά πολύ περισσότερο σε οικονομικά κριτήρια.

Η έρευνα διεξήχθη από τους:

Κωνσταντίνο Παναγιωτάκη: Αναπληρωτής Καθηγητής και Πρόεδρος του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου.

Ιωάννη Φανουργιάκη: Επίκουρος Καθηγητής (υπό διορισμό) του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας  του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου.

Ιωσήφ Κωνσταντουράκης: ΕΤΕΠ του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας  του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου.

Διαβάστε αναλυτικά την έρευνα εδώ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Τελη κυκλοφορίας
«Βροχή» προστίμων για 300.000 ιδιοκτήτες ΙΧ: Στα 110 εκατ. ευρώ ο λογαριασμός για ανασφάλιστα και τέλη
Η πλειονότητα των προστίμων αφορά την αποφυγή πληρωμής των τελών κυκλοφορίας για το έτος 2025, ενώ ακολουθούν οι παραβάσεις για τα οχήματα που...
«Βροχή» προστίμων για 300.000 ιδιοκτήτες ΙΧ: Στα 110 εκατ. ευρώ ο λογαριασμός για ανασφάλιστα και τέλη
Conference
Ημερίδα για τις σύγχρονες προσεγγίσεις στη διδασκαλία διοργανώνει ο ΠΑΣΥΚΑΓΑ
Βιωματικά εργαστήρια για εκπαιδευτικούς με θεματικές από την ενταξιακή εκπαίδευση έως την τεχνητή νοημοσύνη στην τάξη
Ημερίδα για τις σύγχρονες προσεγγίσεις στη διδασκαλία διοργανώνει ο ΠΑΣΥΚΑΓΑ