ΠΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας
Ενημερωτική συνάντηση: «Η σωστή χρήση μάσκας από μαθητές της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Οδηγίες προς μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς»

Την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε Διαδικτυακή Ενημερωτική Συνάντηση που διοργανώθηκε από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης με θέμα: ««Η σωστή χρήση μάσκας από μαθητές της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Οδηγίες προς μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς».

Στη συνάντηση, που απευθυνόταν σε εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης των σχολικών μονάδων της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, έλαβαν μέρος:

  1. Ο κ. Ροηλίδης Εμμανουήλ, Παιδίατρος-Λοιμωξιολόγος, Καθηγητής Α.Π.Θ., Διευθυντής της Γ΄ Παιδιατρικής Κλινικής του Α.Π.Θ. του Γ.Ν.Θ. Ιπποκράτειο.

  2. Ο κ. Νίτσας Νικόλαος, Χειρουργός Οφθαλμίατρος- Παιδοφθαλμίατρος, πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης απαντήθηκαν δεκάδες ερωτήματα, που είχαν υποβληθεί μέσω της πλατφόρμας , η οποία έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης τις προηγούμενες ημέρες αλλά και ταυτόχρονα με την ενημέρωση.

Η ημερίδα μεταδόθηκε διαδικτυακά μέσω livestreaming από την Ιστοσελίδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης https://kmaked.pde.sch.gr/site/ και θα παραμείνει αναρτημένη για να είναι στη διάθεση της εκπαιδευτικής κοινότητας.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

δασκα
Εκπαιδευτικοί καταγγέλλουν την εργαλειοποίηση περιστατικού κακοποίησης μαθητή στις Σέρρες
Τονίζεται ότι η ψυχική υγεία αποτελεί δικαίωμα και όχι διοικητικό δείκτη, ενώ η σύνδεσή της με την αξιολόγηση συνιστά θεσμική εκτροπή, μηχανισμό...
Εκπαιδευτικοί καταγγέλλουν την εργαλειοποίηση περιστατικού κακοποίησης μαθητή στις Σέρρες
maxairi
Ασύλληπτο! Μαθητής μαχαίρωσε καθηγήτρια μέσα στην τάξη – Σε κρίσιμη κατάσταση η καθηγήτρια
Γαλλία. Ο μαθητής φέρεται να μαχαίρωσε την καθηγήτρια τουλάχιστον τρεις φορές
Ασύλληπτο! Μαθητής μαχαίρωσε καθηγήτρια μέσα στην τάξη – Σε κρίσιμη κατάσταση η καθηγήτρια