Κ. Γαβρόγλου: Κανένας χωρίς μάσκα στα σχολεία στις 7 Σεπτεμβρίου
«Στις 7 Σεπτεμβρίου, αν ανοίξουν τα σχολεία, θα υπάρχει η εξής εικόνα: θα είναι χωρίς μάσκα κάποιοι γονείς και χωρίς μάσκα οι ιερείς που θα κάνουν τον αγιασμό»

«Να μην τους θεωρήσουμε γραφικούς» προτρέπει ο τέως υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου, σχετικά με τους αρνητές του κορονοϊού.

Τονίζει δε πως «σιγά σιγά διαμορφώνεται μία άκρως επικίνδυνη συμμαχία: όσοι αμφισβητούν την ύπαρξη του κορονοϊού ή των μέτρων που πρέπει να ληφθούν, συναντιώνται με τους αντιεμβολιαστές και όλοι μαζί έχουν την υποστήριξη ολοένα και μεγαλύτερου αριθμού ιερέων. Χαϊδεύουν δε τα αυτιά των παραπάνω κάποιοι απελπισμένοι πολιτικοί και γιατροί της δεκάρας».

Προβλέπει, επίσης, πως «στις 7 Σεπτεμβρίου, αν ανοίξουν τα σχολεία, θα υπάρχει η εξής εικόνα: θα είναι χωρίς μάσκα κάποιοι γονείς και χωρίς μάσκα οι ιερείς που θα κάνουν τον αγιασμό. Με πολλούς γονείς να μην έχουν στείλει τα παιδιά τους την πρώτη μέρα του σχολείου».

Ο Κ. Γαβρόγλου καλεί «το Υπουργείο Παιδείας, οι Σύλλογοι Γονέων και οι Σύλλογοι Εκπαιδευτικών να μην επιτρέψουν να περάσει την πόρτα της αυλής κανένας χωρίς μάσκα.

«Κανένας», τονίζει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ για όλους του εργαζόμενους ιδιωτικού τομέα - ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΔΩ ΕΩΣ ΤΙΣ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

εκπα
Ελλάδα – Κύπρος μαζί κατά της ενδοσχολικής βίας - Χαιρετισμός Ζαχαράκη
Πραγματοποιήθηκε το Διακρατικό Επιστημονικό Συνέδριο Ελλάδας και Κύπρου με θέμα: «Μαζί για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Ενδοσχολικής Βίας»
Ελλάδα – Κύπρος μαζί κατά της ενδοσχολικής βίας - Χαιρετισμός Ζαχαράκη
Σοφία Χρηστίδου
Θεσσαλονίκη: Κινητοποίηση εκπαιδευτικών για τον θάνατο της Σοφίας Χρηστίδου - «Δεν είμαστε αναλώσιμοι»
Οργή εκπαιδευτικών για τον θάνατο της Σοφίας Χρηστίδου και το κλίμα εκφοβισμού στα σχολεία
Θεσσαλονίκη: Κινητοποίηση εκπαιδευτικών για τον θάνατο της Σοφίας Χρηστίδου - «Δεν είμαστε αναλώσιμοι»