Κ. Γαβρόγλου: Κανένας χωρίς μάσκα στα σχολεία στις 7 Σεπτεμβρίου
«Στις 7 Σεπτεμβρίου, αν ανοίξουν τα σχολεία, θα υπάρχει η εξής εικόνα: θα είναι χωρίς μάσκα κάποιοι γονείς και χωρίς μάσκα οι ιερείς που θα κάνουν τον αγιασμό»

«Να μην τους θεωρήσουμε γραφικούς» προτρέπει ο τέως υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου, σχετικά με τους αρνητές του κορονοϊού.

Τονίζει δε πως «σιγά σιγά διαμορφώνεται μία άκρως επικίνδυνη συμμαχία: όσοι αμφισβητούν την ύπαρξη του κορονοϊού ή των μέτρων που πρέπει να ληφθούν, συναντιώνται με τους αντιεμβολιαστές και όλοι μαζί έχουν την υποστήριξη ολοένα και μεγαλύτερου αριθμού ιερέων. Χαϊδεύουν δε τα αυτιά των παραπάνω κάποιοι απελπισμένοι πολιτικοί και γιατροί της δεκάρας».

Προβλέπει, επίσης, πως «στις 7 Σεπτεμβρίου, αν ανοίξουν τα σχολεία, θα υπάρχει η εξής εικόνα: θα είναι χωρίς μάσκα κάποιοι γονείς και χωρίς μάσκα οι ιερείς που θα κάνουν τον αγιασμό. Με πολλούς γονείς να μην έχουν στείλει τα παιδιά τους την πρώτη μέρα του σχολείου».

Ο Κ. Γαβρόγλου καλεί «το Υπουργείο Παιδείας, οι Σύλλογοι Γονέων και οι Σύλλογοι Εκπαιδευτικών να μην επιτρέψουν να περάσει την πόρτα της αυλής κανένας χωρίς μάσκα.

«Κανένας», τονίζει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 19/9

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Vivliopoleio
Φεστιβάλ Βιβλίου: Ισραηλινός επιτέθηκε και έφτυσε εκδότρια για την παλαιστινιακή σημαία
Ο Σύλλογος Εκδοτών καταδικάζει το περιστατικό και καλεί την κυβέρνηση να πάρει μέτρα κατά της βίας εναντίον Ελλήνων πολιτών
Φεστιβάλ Βιβλίου: Ισραηλινός επιτέθηκε και έφτυσε εκδότρια για την παλαιστινιακή σημαία
Χαμός στο αλβανικό κοινοβούλιο: Πετούσαν βιβλία και χαρτιά στον Ράμα μετά την παρουσίαση της υπουργού-ρομπότ
Σάλος στη Βουλή της Αλβανίας: Πετούσαν χαρτιά στον Ράμα, οργή και φωνές για την «υπουργό-ρομπότ» (Video)
Χαμός στο αλβανικό κοινοβούλιο: Πετούσαν βιβλία και χαρτιά στον Ράμα μετά την παρουσίαση της πρώτης υπουργού τεχνητής νοημοσύνης παγκοσμίως
Σάλος στη Βουλή της Αλβανίας: Πετούσαν χαρτιά στον Ράμα, οργή και φωνές για την «υπουργό-ρομπότ» (Video)