ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩ
Προσλήψεις αναπληρωτών: Δεν θα δοθεί παράταση δηλώσεων προτίμησης - Κενά και μετά την Α' Φάση
Σύμφωνα με τον ΠΑΣΑΔ, 20-21/8 αναμένονται οι προσλήψεις και 24-25 οι τοποθετήσεις σε Γενική και Ειδική, ΣΜΕΑΕ, ΚΕΣΥ (μαζί 800+) και παράλληλη

Δεν θα δοθεί τελικά παράταση δηλώσεων προτίμησης περιοχών, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση του ΠΑΣΑΔ. Η απάντηση έρχεται από το υπουργείο, μετά από σχετικό αίτημα που κατέθεσε τη Δευτέρα ο Σύλλογος.

Τα προγράμματα που θα τρέξουν σε αυτή τη φάση είναι Γενική και Ειδική, ΣΜΕΑΕ, ΚΕΣΥ (μαζί 800+) και παράλληλη που θα είναι μικρότερη από την περσινή Α φάση αφού θα έχει μόνο όσες πιστώσεις έχουν προλάβει να εγκριθούν κι όχι όλες. Σύμφωνα με τον ΠΑΣΑΔ, 20-21/8 αναμένονται οι προσλήψεις και 24-25 οι τοποθετήσεις.

Αναφορικά με τα ΖΕΠ, αν και χτες υπογράφηκαν από την υφυπουργό και περιμένουν ΦΕΚ, δεν θα μπορέσουν χρονικά να είναι έτοιμα.

Ο Σύλλογος τονίζει ότι «η πρώτη φάση δε θα καλύψει όλες τις ανάγκες με αποτέλεσμα να έχουμε άδεια έδρανα και μαθητές να περιμένουν νηπιαγωγούς, δασκάλους και ειδικότητες».

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΠΑΣΑΔ:

Συνάδελφοι, παράταση δηλώσεων προτίμησης περιοχών δε θα δοθεί, οπότε σήμερα και μέχρι 12:00, που θα κλείσει το σύστημα, πρέπει να έχουν υποβληθεί από εσάς.

Τα προγράμματα που θα τρέξουν σ' αυτή τη φάση και σύμφωνα με τον προγραμματισμό που μας έχει ανακοινωθεί, για 20-21/08 προσλήψεις (το αργότερο 24) και 24-25 τοποθετήσεις, είναι Γενική και Ειδική, ΣΜΕΑΕ, ΚΕΣΥ (μαζί 800+) και παράλληλη που θα είναι μικρότερη από την περσινή Α φάση αφού θα έχει μόνο όσες πιστώσεις έχουν προλάβει να εγκριθούν κι όχι όλες.

Τα ΖΕΠ, αν και χτες υπογράφηκαν από την Υφυπουργό και περιμένουν ΦΕΚ, δεν θα μπορέσουν χρονικά να είναι έτοιμα.

Ας σημειωθεί πως παρακολουθώντας τα, στις 10/08 είχαμε επικοινωνήσει με Υφυπουργό και Γ.Γ. επισημαίνοντας την απαράδεκτη καθυστέρηση της υπογραφής τους που αργοπορουσε τη διαδικασία.

Τα κενά τέλος, 3500 δάσκαλοι και 2900 νηπιαγωγοί εκτιμήθηκαν με βάση τα όσα έστειλαν οι Περιφέρειες κι όχι οι Διευθύνσεις, που γνωρίζουν τις πραγματικές ανάγκες, γι αυτό και απέχουν απ' την πραγματικότητα κατά πολύ!

Αυτό σημαίνει πως η πρώτη φάση δε θα καλύψει όλες τις ανάγκες με αποτέλεσμα να έχουμε άδεια έδρανα και μαθητές να περιμένουν νηπιαγωγούς, δασκάλους και ειδικότητες.

ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!

Γιατί σημασία δεν έχει μόνο ν' ανοίξουν τα σχολεία αλλά να υπάρχουν κι όλοι οι απαραίτητοι εκπαιδευτικοί για τους μαθητές!!!

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες  ειδήσεις σήμερα

Περιφερειάρχης «αδειάζει» Κεραμέως: Αναλαμβάνω μισθούς εκπαιδευτικών!

Σχολεία - Κορονοϊός: Το 30% των κρουσμάτων είναι μαθητές έως 17 ετών

Μάθημα Σεξουαλικής Αγωγής: Αυτό το σεμινάριο μοριοδότησε και η ζήτηση του εκτοξεύτηκε

Εύκολη Online ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ  ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ, προσλήψεις, ΠΜΣ,  ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙΤΕ σε προφορικά και έκθεση!

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια σε ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ, Σχολική Ψυχολογία, Διαπολιτισμική, ΜΟΝΟ με 25 ευρώ το μήνα

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ  ΜΟΝΟ 95 ΕΥΡΩ για  ΑΣΕΠ , ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ

σχετικά άρθρα

manolada ergates
«Μέχρι εδώ»: Ανθρώπινες συνθήκες εργασίας ζητούν οι εργάτες στα φραουλοχώραφα σε Αχαΐα και Ηλεία
Με συλλογικό τρόπο διαπραγματεύονται την αμοιβή και τις συνθήκες εργασίας και διαβίωσης οι εργάτες γης στα φραουλοχώραφα σε Αχαΐα και Ηλεία
«Μέχρι εδώ»: Ανθρώπινες συνθήκες εργασίας ζητούν οι εργάτες στα φραουλοχώραφα σε Αχαΐα και Ηλεία
Εύβοια, πλημμύρες, νερό, κακοκαιρία, πυροσβεστική,
Πλημμύρες: 132 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην Ελλάδα μέσα σε 20 χρόνια
Οι πλημμύρες της περιόδου 2000-2020 κόστισαν τη ζωή σε 38 ανθρώπους στην Αττική και 132 σε όλη την Ελλάδα, σύμφωνα με το meteo του Αστεροσκοπείου
Πλημμύρες: 132 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην Ελλάδα μέσα σε 20 χρόνια
Νεκρός από κορονοϊό ο Υποδιευθυντής του Μουσικού Σχολείου Σερρών - Ήταν αρνητής
Ο εκλιπών, σύμφωνα με  τις αναρτήσεις του, στην προσωπική του  σελίδα του στο Facebook, υπήρξε  αρνητής του κορονοϊού. Δεν πίστευε στην ύπαρξη του,...
Νεκρός από κορονοϊό ο Υποδιευθυντής του Μουσικού Σχολείου Σερρών - Ήταν αρνητής