Μαζική ανταπόκριση είχε η ανοιχτή διαδικτυακή εκδήλωση για την παιδεία που διοργάνωσε η ΕΓ του Νομαρχιακού Τμήματος Κεφαλονιάς – Ιθάκης της ΑΔΕΔΥ το Σάββατο 2 Μάη. Πάνω από 40 άτομα βρίσκονταν σταθερά στο εικονικό δωμάτιο της εκδήλωσης, ενώ αρκετοί την παρακολούθησαν στο youtube.
«Η συμμετοχή εκπαιδευτικών και γονέων αποδεικνύει το αυξημένο ενδιαφέρον τόσο για το αντιδραστικό πολυνομοσχέδιο που έφερε για διαβούλευση η κυβέρνηση της ΝΔ όσο και για τους όρους με τους οποίους θα ανοίξουν τα σχολεία», όπως σημειώνει, με αφορμή την επιτυχία της εκδήλωσης.
Αυτό ήταν και το περιεχόμενο των εισηγήσεων του Σπύρου Μαρίνη, μέλους του ΔΣ της ΔΟΕ (δείτε εδώ βίντεο) και του Δημήτρη Ακτύπη, μέλους του ΔΣ της ΟΛΜΕ (δείτε εδώ βίντεο).
Μετά τις εισηγήσεις ακολούθησε πλούσια συζήτηση (δείτε εδώ βίντεο).
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Το «στοίχημα» για τη Μεγάλη Εβδομάδα
Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών
Alfavita Newsroom