Τουρισμός για όλους: Πρεμιέρα σήμερα - Ποια ΑΦΜ κάνουν αίτηση

Εκπαίδευση 0

Δεν θα μειωθεί ο αριθμός των εισακτέων για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
«Φέτος είναι μια ιδιαίτερη χρονιά» απάντησε η υπουργός Παιδείας, προσθέτοντας πως τουλάχιστον για το επόμενο ακαδημαϊκό έτος δεν θα υπάρξει καμία αλλαγή στον αριθμό των εισακτέων στα ΑΕΙ

Ο αριθμός των εισακτέων στα πανεπιστήμια θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα με πέρυσι χωρίς να υπάρχουν μεγάλες διαφορές σημείωσε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως σε ερώτηση του alfavita.gr κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε η πολιτική ηγεσία για το νέο πολυνομοσχέδιο που μπαίνει σήμερα σε διαβούλευση. 

Υπενθυμίζεται η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως και ο υφυπουργός Παιδείας Βασίλης Διγαλάκης είχαν εξαγγείλει τη μείωση των εισακτέων στα ΑΕΙ αποδεχόμενοι το αίτημα των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων να έχουν ρόλο στον αριθμό των φοιτητών που θα δέχεται κάθε ίδρυμα.

«Φέτος είναι μια ιδιαίτερη χρονιά» απάντησε η υπουργός Παιδείας, προσθέτοντας πως τουλάχιστον για το επόμενο ακαδημαϊκό έτος δεν θα υπάρξει καμία αλλαγή. 

Σημειώνεται ότι πέρυσι ο αριθμός των εισακτέων ανήλθε στις 78.335, δηλαδή προσφέρθηκαν 3.643 περισσότερες θέσεις σε σχέση με το έτος 2018-2019. 

Χ. ΒΑΪΝ.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Διορισμοί 5.487 εκπαιδευτικών: Βγήκαν οι προσκλήσεις (ΦΕΚ)

Κορωνησία: Ένα πανέμορφο νησί που πάτε και με αυτοκίνητο

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

εκπαίδευση