Πιθανή η παράταση συμβάσεων ΕΣΠΑ εάν παραταθεί και η σχολική χρονιά
Πολύ πιθανό να ξεκινήσει νωρίτερα η μισθοδοσία του Μαρτίου - Ενημέρωση από τον ΠΑΣΑΔ

Θα παραταθούν οι συμβάσεις του ΕΣΠΑ, όπως και όλες οι υπόλοιπες, εάν παραταθεί παράλληλα και το σχολικό έτος. Αυτό επισημαίνει ο ΠΑΣΑΔ, μετά από επικοινωνία με την επιτελική δομή του ΕΣΠΑ.

Παράλληλα, ο Σύλλογος αναφέρει ότι είναι πολύ πιθανό η μισθοδοσία του Μαρτίου να ξεκινήσει νωρίτερα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣΑΔ:

«Συμβάσεις

Κατά την ενημέρωση που είχαμε από την επιτελική δομή του ΕΣΠΑ και μεταφέροντας τους προβληματισμούς όλων μας, μας γνωστοποιήθηκε σχετικά πως ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ παράτασης του σχολικού έτους, οι συμβάσεις ΕΣΠΑ όπως κι οι υπόλοιπες, μπορούν να παραταθούν ακολουθώντας τη σχετική εθνική νομοθεσία.

Μισθοδοσία

Είναι εξαιρετικά ΠΙΘΑΝΟΝ η μισθοδοσία του μηνός Μαρτιου να ξεκινήσει νωρίτερα. Αυτό θα οριστικοποιηθεί αργότερα σήμερα.

ΠΑΣΑΔ»

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γιατί η ώρα έχει 60 λεπτά: Η αρχαία απόφαση που «ρυθμίζει» ακόμη τη ζωή μας

Υπ. Παιδείας: Καταβολή αποζημίωσης σε εκπαιδευτικό μετά από 14 χρόνια. Ο λόγος

Σχολεία: Πέντε μέρες χωρίς μαθήματα μετά το Πάσχα - Το πρόγραμμα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Πάπας Λέων: «Δεν φοβάμαι την κυβέρνηση Τραμπ – Θα συνεχίσω να μιλώ κατά του πολέμου»
Πάπας Λέων: «Δεν φοβάμαι την κυβέρνηση Τραμπ – Θα συνεχίσω να μιλώ κατά του πολέμου»
O Πάπας Λέων «σήκωσε το γάντι» του Ντόναλντ Τραμπ και δήλωσε ότι «θα συνεχίσει να μιλάει χωρίς φόβο κατά του πολέμου και υπέρ της ειρήνης»
Πάπας Λέων: «Δεν φοβάμαι την κυβέρνηση Τραμπ – Θα συνεχίσω να μιλώ κατά του πολέμου»