Thumbnail
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Προκήρυξη διαγωνισμού για επιλογή αναδόχων

Στο πλαίσιο της Πράξης «Επιμόρφωση εκπαιδευτικών για την αξιοποίηση και εφαρμογή των ψηφιακών τεχνολογιών στη διδακτική πράξη (Επιμόρφωση Β’ επιπέδου ΤΠΕ)» του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού – Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», ΕΣΠΑ 2014-2020, προβλέπεται σε πανελλαδικό επίπεδο, η διενέργεια εξετάσεων πιστοποίησης εκπαιδευτικών σε Τ.Π.Ε. και συγκεκριμένα, σε γνώσεις και δεξιότητες Β1 επιπέδου Τ.Π.Ε., Β2 επιπέδου Τ.Π.Ε. και Α’ επιπέδου Τ.Π.Ε.

Το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών & Εκδόσεων – «Διόφαντος» (Ι.Τ.Υ.Ε.-«Διόφαντος»), δικαιούχος φορέας της παραπάνω Πράξης, προκηρύσσει ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό για την επιλογή αναδόχων στις γεωγραφικές περιφέρειες: Αττικής, Δυτικής Μακεδονίας, Πελοποννήσου, Βορείου Αιγαίου, Κρήτης, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Ελλάδας, Νοτίου Αιγαίου. Οι Ανάδοχοι θα είναι φορείς ή ενώσεις φορέων με αντικείμενο απασχόλησης την παροχή υπηρεσιών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, και θα αναλάβουν τη διεξαγωγή των εξετάσεων πιστοποίησης. Για το σκοπό αυτό, θα αξιοποιηθούν δομές τους, ως Κέντρα Πιστοποίησης (ΚΕΠΙΣ), που θα διαθέτουν αίθουσες και υπολογιστικό εξοπλισμό με κατάλληλες προδιαγραφές, καθώς και ανθρώπινο δυναμικό υποστήριξης (Επόπτες, Τεχνικούς Υπευθύνους, Επιτηρητές) με κατάλληλα προσόντα.

Ο διαγωνισμός υποδιαιρείται σε τμήματα, ανά γεωγραφική - διοικητική περιφέρεια της χώρας και θα διενεργηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.Δ.Η.Σ.), μέσω της Διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του ως άνω συστήματος, όπου διατίθενται και όλα τα έγγραφα του διαγωνισμού (Α.Α. Διαγωνισμού στο Ε.Σ.Η.Δ.Η.Σ.: 89900).

Στο τεύχος προκήρυξης που είναι επίσης διαθέσιμο εδώ, περιέχονται όλες οι λεπτομέρειες σχετικά με τη διαδικασία διενέργειας, τους όρους και τις προϋποθέσεις του διαγωνισμού.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Πίνακες εκπαιδευτικών: Οι καλύτερες ώρες για την αίτηση στο ΑΣΕΠ

«Δεν αντέχω άλλο»: Τα αθόρυβα σημάδια της εφηβικής απελπισίας με αφορμή το περιστατικό στην Ηλιούπολη

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Λογότυπο ΑΣΕΠ και Υπουργείο Παιδείας στο πλαίσιο των αιτήσεων για τις προκηρύξεις εκπαιδευτικών 1ΓΕ/2026 και 2ΓΕ/2026 και τους νέους πίνακες κατάταξης
Ανατροπή με Πίνακες Εκπ/κών 2027: Βγαίνουν 2 νέα πιστοποιητικά
ΧΟΡΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ: Αλλάζουν όλα! Άνοιξαν 2500 νέες θέσεις τηλεξέτασης για να πάρουν όσοι προλάβουν 2 εύκολα πιστοποιητικά από το σπίτι τους που...
Ανατροπή με Πίνακες Εκπ/κών 2027: Βγαίνουν 2 νέα πιστοποιητικά
Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, η είσοδος του υπουργείου
ΥΠΑΙΘΑ: Ψηφιακή πρόσβαση του ΥΠΕΣ στα στοιχεία εκπαιδευτικών
Η ψηφιακή διασύνδεση των υπουργείων Παιδείας και Εσωτερικών δίνει πρόσβαση στα στοιχεία των εκπαιδευτικών για τις εξετάσεις πολιτογράφησης
ΥΠΑΙΘΑ: Ψηφιακή πρόσβαση του ΥΠΕΣ στα στοιχεία εκπαιδευτικών
Επαναλειτουργούν σήμερα και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί ΟΑΕΔ
«Η Προϊσταμένη μπορεί να κάνει ό,τι θέλει» – Σάλος από τις καταγγελίες εκπαιδευτικών στο Μαρούσι
Ένταση και βαριές καταγγελίες στο 16ο Νηπιαγωγείο Αμαρουσίου – «Κλίμα φόβου και εκφοβισμού»
«Η Προϊσταμένη μπορεί να κάνει ό,τι θέλει» – Σάλος από τις καταγγελίες εκπαιδευτικών στο Μαρούσι
βιβλία
Λέξεις σπάνιες αλλά εύστοχες: "πελιδνός", "ρέκτης" και "σόλοικος"
Η ελληνική γλώσσα είναι γεμάτη λέξεις που, αν και δεν χρησιμοποιούνται συχνά στην καθημερινότητα, παραμένουν ιδιαίτερα εκφραστικές και ακριβείς.
Λέξεις σπάνιες αλλά εύστοχες: "πελιδνός", "ρέκτης" και "σόλοικος"