Θεσσαλονίκη: Συνάντηση εκπαιδευτικών, μαθητών, γονέων για τον κορονοϊό
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Διαδικτυακή συντάντηση προς ενημέρωση εκπαιδευτικών, μαθητών και γονέων για τον κοροναϊό

Διαδικτυακή συνάντηση προς ενημέρωση εκπαιδευτικών, μαθητών και γονέων για τον κορoναϊό διοργανώνει ο Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, αύριο (Πέμπτη 5 Μαρτίου) και ώρες 12.00-13.30.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας, που έχει τίτλο «Δεν φοβόμαστε, ενημερωνόμαστε, προετοιμαζόμαστε», θα πραγματοποιηθούν ενημερωτικές ομιλίες για τον κοροναϊό, για τα μέτρα πρόληψης και την αντιμετώπιση του και θα δοθούν απαντήσεις σε ερωτήσεις που θα τεθούν από εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς.

Στην ημερίδα θα μιλήσουν ο παιδίατρος- λοιμωξιολόγος, καθηγητής του ΑΠΘ και διευθυντής της Πανεπιστημιακής Γ’ Παιδιατρικής Κλινικής του Ιπποκρατείου, Εμμανουήλ Ροηλίδης, ο παθολόγος- λοιμωξιολόγος, αναπληρωτής καθηγητής του ΑΠΘ, Συμεών Μεταλλίδης και ο χειρουργός οφθαλμίατρος- παιδοφθαλμίατρος και πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Νίκος Νίτσας.

Οι εκπαιδευτικοί, οι μαθητές ή οι γονείς μπορούν να διατυπώσουν τα ερωτήματά τους έως τις 20.00 το βράδυ της 4ης Μαρτίου στην πλατφόρμα που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης, https://www.submit.kmaked.eu/.

Η ημερίδα θα μεταδοθεί διαδικτυακά μέσω live streaming από την ιστοσελίδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης https://kmaked.pde.sch.gr/site/ και θα παραμείνει αναρτημένη για να είναι στη διάθεση της εκπαιδευτικής κοινότητας.Η διαδικτυακή παρακολούθηση μπορεί να πραγματοποιηθεί κατά τμήμα, κατά τάξη ή όπως κρίνει ο κάθε Σύλλογος Διδασκόντων ότι θα ήταν καλύτερο για τους μαθητές.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

ΑΣΕΠ: Προ των πυλών τρεις νέοι διαγωνισμοί με 5.200 θέσεις

Νέο market pass για 40 ευρώ κάθε μήνα χωρίς αίτηση

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

απθ
Aristotle Innovation Forum: «Σε ποιον ανήκει το μέλλον;» - Το κρίσιμο ερώτημα για την εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης
«Σε ποιον ανήκει το μέλλον;» Το κρίσιμο ερώτημα για την εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης στο Aristotle Innovation Forum
Aristotle Innovation Forum: «Σε ποιον ανήκει το μέλλον;» - Το κρίσιμο ερώτημα για την εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης
Δ. Μιχαηλίδου: «Παρατείνουμε τη δυνατότητα χρηματοδότησης μέχρι τον Αύγουστο για το "Σπίτι Μου 2"»
Μιχαηλίδου για Σπίτι μου 2: «Κανείς δεν θα απενταχθεί, χρηματοδότηση έως τέλος Αυγούστου»
«Υπάρχουν καθυστερήσεις και από τις τράπεζες» - Τι θα γίνει με τις 3.000 εκκρεμότητες στο πρόγραμμα «Σπίτι Μου 2»
Μιχαηλίδου για Σπίτι μου 2: «Κανείς δεν θα απενταχθεί, χρηματοδότηση έως τέλος Αυγούστου»
Πανελλαδικές - πανελλήνιες εξετάσεις
Πανελλάδικές 2026: Επισημάνσεις για την Παραγωγή λόγου στη Νεοελληνική Γλώσσα από τα Εκπαιδευτήρια «Νέα Παιδεία»
Πόσες παραγράφους πρέπει να γράψει ο μαθητής στην Παραγωγή λόγου (Θέμα Δ) και πόσες λέξεις πρέπει να έχει η καθεμία;
Πανελλάδικές 2026: Επισημάνσεις για την Παραγωγή λόγου στη Νεοελληνική Γλώσσα από τα Εκπαιδευτήρια «Νέα Παιδεία»
αστυνομία
ΕΛΑΣ: Προεδρικό Διάταγμα διπλασιάζει τις θέσεις ειδικών φρουρών
Αυξάνονται οι θέσεις ειδικών φρουρών στην ελληνική αστυνομία - Τι προβλέπει το Διάταγμα που υπογράφει ο Κωνσταντίνος Τασούλας
ΕΛΑΣ: Προεδρικό Διάταγμα διπλασιάζει τις θέσεις ειδικών φρουρών