ΑΠΘ: Επίσκεψη στο Παιδοογκολογικό τμήμα του ΑΧΕΠΑ
Το Παιδοογκολογικό Τμήμα του ΑΧΕΠΑ επισκέφθηκε ο Πρύτανης του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου

Κοντά στα παιδιά που νοσηλεύονται στο Παιδοογκολογικό Τμήμα της Β΄ Παιδιατρικής Κλινικής ΑΠΘ του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης (ΠΓΝΘ) ΑΧΕΠΑ βρέθηκε σήμερα, Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020, ο Πρύτανης του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Καθηγητής Νικόλαος Γ. Παπαϊωάννου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου στις 15 Φεβρουαρίου.

 

Ο κ. Παπαϊωάννου μοίρασε δώρα στα παιδιά και συνομίλησε με τους γονείς τους. Αυτή την περίοδο νοσηλεύονται στο Παιδοογκολογικό Τμήμα 13 παιδιά, ηλικίας 4 έως 17 ετών.

 

Παράλληλα, ο Πρύτανης του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου ενημερώθηκε για το έργο και τις ανάγκες του Παιδοογκολογικού Τμήματος από τον Διοικητή του ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ, Παναγιώτη Παντελιάδη, και τη Διευθύντρια της Β΄ Παιδιατρικής Κλινικής ΑΠΘ του ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ, Καθηγήτρια Ασημούλα Γαλλή-Τσινοπούλου.

 

Ο Πρύτανης του ΑΠΘ, Καθηγητής Νικόλαος Γ. Παπαϊωάννου, υπογραμμίζοντας το σπουδαίο έργο που επιτελείται στο συγκεκριμένο Τμήμα καθώς και τις προσπάθειες του ιατρικού και του νοσηλευτικού προσωπικού που βρίσκεται συνεχώς δίπλα στα παιδιά, δήλωσε ότι «αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους γιατρούς και τους νοσηλευτές αλλά και στους γονείς των παιδιών που με ιδιαίτερη ψυχική δύναμη  προσφέρουν τέτοια ποιότητα στη δύσκολη αυτή περίοδο της ζωής των παιδιών τους».

 

Επίσης, ο κ. Παπαϊωάννου επισήμανε ότι «αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Βορείου Ελλάδος, ‘‘Λάμψη’’, ο οποίος είχε βοηθήσει μαζί με τον αείμνηστο Γιώργο Παντελάκη στη δημιουργία του Τμήματος αυτού το οποίο κοσμεί και το ΑΧΕΠΑ και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο».

Φωτογραφία:  (Στο κέντρο) Ο Πρύτανης του ΑΠΘ, Καθηγητής Νικόλαος Γ. Παπαϊωάννου, (από αριστερά) ο Διοικητής του ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ, Παναγιώτης Παντελιάδης, η Διευθύντρια της Β΄ Παιδιατρικής Κλινικής ΑΠΘ του ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ, Καθηγήτρια Ασημούλα Γαλλή-Τσινοπούλου, ο Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Ιατρικής του ΑΠΘ- Β΄ Παιδιατρική Κλινική ΑΠΘ του ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ, Αθανάσιος Τραγιαννίδης, ο Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Ιατρικής του ΑΠΘ- Β΄ Παιδιατρική Κλινική ΑΠΘ του ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ, Εμμανουήλ Χατζηπαντελής, και ο Διευθυντής ΕΣΥ- Β΄ Παιδιατρική Κλινική ΑΠΘ του ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ, Θεοδότης Παπαγεωργίου.

 

Διαβάστε Επίσης:
 

ΑΣΕΠ: Tο ΚΟΡΥΦΑΙΟ Σεμινάριο στην ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ με ανοικτές αιτήσεις

 

Παν.Αιγαίου: Έκπτωση σε σεμινάρια Σχολική Ψυχολογίας ή Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης

 

ΒΡΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

 

 

 

σχετικά άρθρα

«Δε θα γίνουμε ο πολιορκητικός κριός της κυβέρνησης ενάντια στους μαθητές»
«Δε θα γίνουμε ο πολιορκητικός κριός της κυβέρνησης ενάντια στους μαθητές»
Απορρίπτει την «εξ αποστάσεως εκπαίδευσης» σε υπό κατάληψη σχολεία η ΕΛΜΕ Κέρκυρας και καλεί στην κινητοποίηση των μαθητών το μεσημέρι της Πέμπτη 1/10
«Δε θα γίνουμε ο πολιορκητικός κριός της κυβέρνησης ενάντια στους μαθητές»
Υπουργείο Εργασίας σε εργαζόμενους από Θήβα και Χαλκίδα: Μην πάτε αύριο στη δουλειά
Υπουργείο Εργασίας σε εργαζόμενους από Θήβα και Χαλκίδα: Μην πάτε αύριο στη δουλειά
Αυστηρή σύσταση στους εργαζόμενους οικισμών του δήμου Θηβαίων και οικισμού της Ευβοίας να μην προσέλθουν στις εργασίες τους αύριο, λόγω κινδύνου...
Υπουργείο Εργασίας σε εργαζόμενους από Θήβα και Χαλκίδα: Μην πάτε αύριο στη δουλειά