Ρύθμιση με την οποία θα προσμετράται γρηγορότερα η προϋπηρεσία των αναπληρωτών καθηγητών, θα καταθέσει άμεσα στη Βουλή η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως.
Όπως τόνισε σε συνομιλία που είχε με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες η κ. Κεραμέως, θα θεσπιστεί στα δύο αντί στα τρία χρόνια, όπως προβλέπεται σήμερα, η ισχύς των πινάκων για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς, ώστε να προσμετράται γρηγορότερα η προϋπηρεσία τους και να μην χρειάζεται να περιμένουν τόσο πολύ για τον διορισμό τους.
Ακόμα, η κ.Κεραμέως ανέφερε ότι θα επαναφέρει τον διπλασιασμό της μοριοδότησης για τους εκπαιδευτικούς που υπηρετούν σε δυσπρόσιτες περιοχές την οποία είχε καταργήσει η προηγούμενη ηγεσία του υπουργείου Παιδείας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αιτήσεις Για Διορισμούς στην Δευτεροβάθμια: Λάβετε εξ αποστάσεως 4 μόρια πριν τη διορία με ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ για πιστοποίηση Η/Υ
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Κλειστά σχολεία αύριο Δευτέρα 12/1 λόγω κακοκαιρίας
Πώς λέγεται το «βίντεο» στα ελληνικά;
Επιστροφή ενοικίου: Ποιοι εκπαιδευτικοί εισπράττουν έως 2.850 ευρώ χωρίς αίτηση
Λογαριασμοί ρεύματος 2026: Πώς θα πάρετε έκπτωση έως 70% με μία αίτηση
Alfavita Newsroom