Λέμε όχι στους κλειδωμένους πίνακες
Παρέμβαση εκπαιδευτικών από την Κάλυμνο για την αναστολή διορισμών στη Γενική Αγωγή

Με αφορμή τα τελευταία νέα όσον αφορά τη Γενική εκπαίδευση και την πρόθεση του υπουργείου να μην προβεί σε διορισμούς για τουλάχιστον 2 χρόνια ακόμα προκύπτει τα παρακάτω φυσιολογικό ερώτημα.

Είναι δυνατόν να βαδίζουμε σε λίγες μέρες στο 2020 και τη νέα σχολική χρονιά (δηλαδή τη σχολική χρονιά 2020 – 2021) να τρέχουν οι πίνακες από το 2018;;;; Για ποιον λόγο ξενιτευτήκαμε μακριά από τις οικογένειές μας και τα παιδιά μας και ήρθαμε στην άλλη άκρη της  Ελλάδος όταν δεν μετράει η περσινή κ φετινή προϋπηρεσία μας;;;;

Για ποιον λόγο κάποιος που βρίσκεται σε υψηλότερη θέση στους πίνακες αλλά αρνήθηκε να εργαστεί  ή  παραιτήθηκε για τους δικούς  του λόγους  να βρίσκεται  πάλι σε πλεονεκτική θέση; Φύγαμε μακριά από το σπίτι μας  κ αυτό που περιμένουμε όλοι εμείς οι χιλιάδες αναπληρωτές που υπηρετούμε με συνέπεια την εκπαίδευση είναι τουλάχιστον να ανανεώνονται οι πίνακες με την προϋπηρεσία μας  από ΚΑΘΕ  έτος.

 Η νέα σχολική χρονιά θα είναι 2020 – 2021 κ εμείς θα είμαστε στο 2018;;; Πέρυσι υπήρχε η δικαιολογία ότι η χρονιά ήταν  μεταβατική λόγω εκλογών, φέτος τι δικαιολογία θα υπάρχει; Βρισκόμαστε με μία βαλίτσα στο χέρι γνωρίζοντας ότι τους διορισμούς τους βλέπουμε με τα κιάλια, ΟΧΙ όμως και να μην προσμετράται η προϋπηρεσία μας από κάθε χρονιά. Δυστυχώς  στην Ελλάδα είμαστε πίσω σε πολλά πράγματα, ας μην είμαστε και στους πίνακες ενώ είναι τόσο απλό και δίκαιο επίσης μία ενημέρωση από ΚΑΘΕ μα ΚΑΘΕ σχολική χρονιά.

Εκπαιδευτικοί Καλύμνου

σχετικά άρθρα

Κραυγή αγωνίας από νέους ερευνητές
Κραυγή αγωνίας από νέους ερευνητές
Το Υυπουργείο Παιδείας οφείλει να προκηρύξει άμεσα τον Γ' κύκλο υποτροφιών για διδάκτορες-μεταδιδάκτορες και να λογοδοτήσει επιτέλους για την...
Κραυγή αγωνίας από νέους ερευνητές