ΕΛΜΕ Πειραιά: Ο Αγώνας μας έφερε ένα πρώτο θετικό αποτέλεσμα
Ανακοίνωση

Η δυναμική κινητοποίηση της ΕΛΜΕ στη ΔΙΔΕ έφερε ένα πρώτο θετικό ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!

Συνεχίζουμε πιο δυνατά

Συσπειρωμένοι στην ΕΛΜΕ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, έχουμε ΔΥΝΑΜΗ!

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Χαιρετίζουμε τους δεκάδες συναδέλφους που έλαβαν μέρος-στήριξαν την κινητοποίηση της ΕΛΜΕ στη ΔΙΔΕ Πειραιά στις 11/9 ενάντια στην αδιαφάνεια και την αυθαιρεσία!

Η κινητοποίηση έφερε αποτέλεσμα, πετύχαμε να τηρείται η σειρά τοποθέτησης και βέβαια να δημοσιοποιούνται ΟΛΑ τα κενά σε κάθε φάση, σε αντίθεση με όσα έκανε η ΔΙΔΕ και το ΠΥΣΔΕ Πειραιά τα τελευταία χρόνια, να παραβιάζει την σειρά τοποθέτησης και να εμφανίζει ελάχιστα κενά στους αναπληρωτές (σε χειρόγραφα μάλιστα χαρτιά!).

Νικήθηκε η αδιαλλαξία και η τρομοκρατία, γιατί συμμετείχε και στήριξε την κινητοποίηση η συντριπτική πλειοψηφία των ίδιων των συναδέλφων αναπληρωτών που θίγονταν και αδικούνταν.

Έφερε αποτέλεσμα, γιατί δεν χωριστήκαμε σε μόνιμους και αναπληρωτές, όπως θέλουν να μας χωρίζουν και να μας διαιρούν οι κυβερνήσεις και η Διοίκηση! Όλοι μαζί, έχουμε δύναμη!

Καταδικάζουμε τις πρωτοφανείς-απαράδεκτες απειλές του Διευθυντή ΔΙΔΕ Πειραιά ενάντια στους αναπληρωτές συναδέλφους ("όποιος δεν παραλάβει σήμερα το χαρτί τοποθέτησης, θα βγάλω ξανά τα κενά και θα προχωρήσω στους επομένους"!).

Πρόκειται ουσιαστικά για απειλές ουσιαστικά απόλυσης αναπληρωτών (ελαστικά απασχολούμενων) συναδέλφων, για τις οποίες καταγγέλθηκε από την ΑΔΕΔΥ, αλλά όχι από την πλειοψηφία της ΟΛΜΕ!

Είναι πρωτοφανές να καταγγέλλει την αυθαιρεσία της Διοίκησης και την τρομοκρατία το πρωτοβάθμιο σωματείο (ΕΛΜΕ Πειραιά) και τριτοβάθμιο όργανο (ΑΔΕΔΥ), αλλά να μην την καταγγέλλει, το δευτεροβάθμιο, η ΟΛΜΕ, η Ομοσπονδία των ίδιων των εκπαιδευτικών!

Για πολλοστή φορά, η πλειοψηφία της ΟΛΜΕ επιλέγει πλευρά! Επανειλημμένα, δίνει χείρα βοηθείας στην αυθαιρεσία της Διοίκησης, παρά τις (πέρα από κάθε αμφιβολία) επισημάνσεις-καταγγελίες της ΕΛΜΕ Πειραιά, για μια σειρά από ζητήματα, τα τελευταία χρόνια. Η στάση αυτή υπονομεύει τον Αγώνα και τα συμφέροντα των συναδέλφων, είναι στάση φανερά φιλοεργοδοτική, φιλοκυβερνητική.

Δείξαμε τη δύναμη μας! Επιτύχαμε μια νίκη, παραμένουμε σε αγωνιστική ετοιμότητα. Συνεχίζουμε τον Αγώνα για μόνιμους-μαζικούς διορισμούς όσων εργάζονται τα τελευταία χρόνια στην εκπαίδευση, για εξίσωση δικαιωμάτων μονίμων-αναπληρωτών (άδειες κ.α.), ενάντια στο σύνολο της αντιλαϊκής πολιτικής, το νέο συνδικαλιστικό νόμο-έκτρωμα της κυβέρνησης της ΝΔ.

Διαβάστε Επίσης:

Εκτοξεύεται η ζήτηση για το ετήσιο σεμινάριο του Παν.Αιγαίου στη Σχολική Ψυχολογία

googlenews4
Ακολουθήστε το alfavita.gr στο GOOGLE NEWS 
viber67
Ακολουθήστε το alfavita.gr στο VIBER

 

σχετικά άρθρα

«Οι "άριστοι" του Μπακογιάννη δεν βρήκαν ούτε ένα ευρώ για τη δίχρονη υποχρεωτική προσχολική αγωγή»
«Οι "άριστοι" του Μπακογιάννη δεν βρήκαν ούτε ένα ευρώ για τη δίχρονη υποχρεωτική προσχολική αγωγή»
«Η δημαρχία Μπακογιάννη που έδωσε μέσα σε μια συνεδρίαση 2.000.000 ευρώ για την πιλοτική εφαρμογή του "μεγάλου περίπατου", δε βρήκε να δώσει ούτε ένα...
«Οι "άριστοι" του Μπακογιάννη δεν βρήκαν ούτε ένα ευρώ για τη δίχρονη υποχρεωτική προσχολική αγωγή»