ΠΔΕ Αν. Μακεδονίας - Θράκης: Οδηγίες για τις αιτήσεις ΕΕΠ - ΕΒΠ
Πρόσκληση σε Υποβολή αίτησης – δήλωσης περιοχών προτίμησης για μέλη ΕΕΠ και ΕΒΠ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ-ΔΗΛΩΣΗΣ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΓΙΑ ΜΕΛΗ ΕΕΠ - ΕΒΠ

Ανακοινώνεται ότι οι προσλήψεις αναπληρωτών για το σχολικό έτος 2019-2020 θα διενεργηθούν βάσει των εγκεκριμένων από το ΑΣΕΠ πινάκων κατάταξης σχολικού έτους 2018-2019.

Η προθεσμία για την εν λόγω υποβολή ορίζεται αυστηρά από Πέμπτη 29-08-2019 έως και την Δευτέρα 02-09-2019.

Ως εκ τούτου και σε συνέχεια της 133083/Ε4/28-08-2019 Υπουργικής Απόφασης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, καλούμε όλα τα εγγεγραμμένα στους εγκεκριμένους από το ΑΣΕΠ πίνακες κατάταξης σχολικού έτους 2018-2019 της Περιφερειακής Διεύθυνσης Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης Αν. Μακεδονίας – Θράκης, μέλη Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ), να συμπληρώσουν το συνημμένο υπόδειγμα αίτησης-δήλωσης προτιμήσεων για πρόσληψη προσωρινών αναπληρωτών και ωρομισθίων στις περιοχές του γεωγραφικού χώρου ευθύνης μας.

Προκειμένου να καταστεί δυνατόν η υπηρεσία να προβεί εγκαίρως σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, προκρίνεται ως μοναδικός τρόπος αποστολής τους το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]).

Η αίτηση-δήλωση που θα υποβληθεί στο email της υπηρεσίας μας, θα πρέπει να είναι πλήρως συμπληρωμένη, υπογεγραμμένη, σαρωμένη (scan) και να συνοδεύεται από φωτοαντίγραφο ταυτότητας ή διαβατηρίου. 
ΠΡΟΣΟΧΗ: Το ηλεκτρονικό μήνυμα με το οποίο θα αποσταλεί η αίτηση- δήλωση θα πρέπει να έχει την εξής δομή και να αναγράφονται στο:
ΘΕΜΑ :[ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ]-[ΚΛΑΔΟΣ]-[ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ]-ΑΙΤΗΣΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ (π.χ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ –ΠΕ21- ΕΕΠ -ΑΙΤΗΣΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ)

ΣΩΜΑ ΜΗΝΥΜΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ: να αναγράφεται το παρακάτω κείμενο :
«Σας επισυνάπτουμε αίτηση –δήλωση προτίμησης και φωτοαντίγραφο ταυτότητας (ή διαβατηρίου)».

Επισημάνσεις: 1. Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση μόνο στην ΠΔΕ στους πίνακες της οποίας είναι ήδη εγγεγραμμένοι.
2. Αιτήσεις μετά την καταληκτική ημερομηνία δεν θα λαμβάνονται υπόψη. 
3. Δεν δύνανται να καταθέσουν αίτηση-δήλωση αναπληρωτές που τους έχει καταγγελθεί η σύμβαση ή έχουν ήδη διορισθεί.
4. Ιδιαίτερα υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με την παρ. 13 του μέρους Ε΄:

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ της αρ. πρωτ.56267/Ε4 /05-04-2018

ΥΑ.: «Για τους υποψήφιους που έχουν υποβάλει αίτηση αναπληρωτή σε περισσότερους του ενός κλάδου ΕΕΠ/ ΕΒΠ και στους ενιαίους πίνακες αναπληρωτών και ωρομισθίων εκπαιδευτικών της Γενικής Εκπαίδευσης ή στους πίνακες αναπληρωτών εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης σε περίπτωση πρόσληψής τους με πλήρες ωράριο από τον πίνακα ενός κλάδου αναστέλλεται η υποψηφιότητά τους στους πίνακες των λοιπών κλάδων. Σε περίπτωση πρόσληψης με μειωμένο ωράριο από τον πίνακα ενός κλάδου, οι υποψήφιοι παραμένουν διαθέσιμοι σε όλους τους πίνακες, μόνο για πρόσληψη με πλήρες ωράριο.»

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ:

Εντός της ορισμένης προθεσμίας (29/8-2/9/2019), παρακαλούμε να πληροφορηθείτε, από την επίσημη Ιστοσελίδα της υπηρεσίας μας στο σύνδεσμο εδω τον αριθμό πρωτοκόλλου που έλαβε η αίτησή σας.

Σε περίπτωση μη εύρεσης των στοιχείων σας, να επικοινωνήσετε άμεσα με την υπηρεσία μας, στα τηλέφωνα 25310-83510 και 25310-83562.

Εγκύκλιος πρόσκλησης

ΑΙΤΗΣΗ ΕΕΠ-ΕΒΠ.docx

ΑΙΤΗΣΗ ΕΕΠ-ΕΒΠ.pdf

Οριστικός πίνακας ΕΕΠ 

Οριστικός πίνακας ΕΒΠ

 

σχετικά άρθρα

«Για ψυκτικός καλός είσαι» - Spot του ΣΥΡΙΖΑ για την εκπαιδευτική πολιτική της κυβέρνησης
«Για ψυκτικός καλός είσαι» - Spot του ΣΥΡΙΖΑ για την εκπαιδευτική πολιτική της κυβέρνησης
Κριτική για την αναστολή λειτουργίας των 37 ακαδημαϊκών τμημάτων, τα κολέγια, το brain drain
«Για ψυκτικός καλός είσαι» - Spot του ΣΥΡΙΖΑ για την εκπαιδευτική πολιτική της κυβέρνησης