κεραμεως
Τι δηλώνει η υπουργός Παιδείας για» τη διάταξη για το άσυλο - «Υπάρχουν περαιτέρω ενέργειες που θα μπορούσαν να ενισχύσουν την προσπάθεια»

Συνέντευξη στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» παραχώρησε η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως. Όπως τόνισε, τα σχολεία φέτος θα ανοίξουν κανονικά (Δείτε ΕΔΩ), ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στο ζήτημα του ασύλου.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Η διάταξη για το άσυλο εντάσσεται σε μια συνολική στρατηγική για την αναβάθμιση του ακαδημαϊκού περιβάλλοντος».

Στο ίδιο πλαίσιο, η υπουργός Παιδείας έκανε λόγο για «αποτελεσματικότερο έλεγχο εργαστηρίων ή άλλων χώρων», καθώς και για «διαβαθμισμένη είσοδο σε συγκεκριμένους χώρους των ΑΕΙ».

«Υπάρχουν περαιτέρω ενέργειες που θα μπορούσαν να ενισχύσουν την προσπάθεια αυτή, όπως ο συστηματικός φωτισμός πανεπιστημιακών χώρων, ο αποτελεσματικότερος έλεγχος εργαστηρίων ή άλλων χώρων, η διαβαθμισμένη είσοδος σε συγκεκριμένους χώρους των ΑΕΙ», ανέφερε συγκεκριμένα η Νίκη Κεραμέως.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Έκτακτο επίδομα έως 1.700 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 6/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Νέες ταυτότητες ID1
Η νέα ταυτότητα έχει ημερομηνία λήξης – Όσα πρέπει να γνωρίζετε
Σε αντίθεση με τις παλιές ταυτότητες, η νέα έκδοση ισχύει 10 χρόνια και ενσωματώνει μέτρα ασφαλείας, με ειδικές περιπτώσεις περιορισμένης ισχύος
Η νέα ταυτότητα έχει ημερομηνία λήξης – Όσα πρέπει να γνωρίζετε
συνεδριο
Παν. Πειραιώς: Ξεκινά το 51ο Ετήσιο Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Διεθνών Επιχειρήσεων (EIBA 2025)
Από τις 11 έως 13 Δεκεμβρίου, η Αθήνα θα φιλοξενήσει εκατοντάδες κορυφαίους ακαδημαϊκούς, ερευνητές και στελέχη επιχειρήσεων στο 51ο Ετήσιο Συνέδριο
Παν. Πειραιώς: Ξεκινά το 51ο Ετήσιο Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Διεθνών Επιχειρήσεων (EIBA 2025)