Ν. Κεραμέως: Έλεγχος εργαστηρίων και «διαβαθμισμένη είσοδος» στα ΑΕΙ
Τι δηλώνει η υπουργός Παιδείας για» τη διάταξη για το άσυλο - «Υπάρχουν περαιτέρω ενέργειες που θα μπορούσαν να ενισχύσουν την προσπάθεια»

Συνέντευξη στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» παραχώρησε η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως. Όπως τόνισε, τα σχολεία φέτος θα ανοίξουν κανονικά (Δείτε ΕΔΩ), ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στο ζήτημα του ασύλου.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Η διάταξη για το άσυλο εντάσσεται σε μια συνολική στρατηγική για την αναβάθμιση του ακαδημαϊκού περιβάλλοντος».

Στο ίδιο πλαίσιο, η υπουργός Παιδείας έκανε λόγο για «αποτελεσματικότερο έλεγχο εργαστηρίων ή άλλων χώρων», καθώς και για «διαβαθμισμένη είσοδο σε συγκεκριμένους χώρους των ΑΕΙ».

«Υπάρχουν περαιτέρω ενέργειες που θα μπορούσαν να ενισχύσουν την προσπάθεια αυτή, όπως ο συστηματικός φωτισμός πανεπιστημιακών χώρων, ο αποτελεσματικότερος έλεγχος εργαστηρίων ή άλλων χώρων, η διαβαθμισμένη είσοδος σε συγκεκριμένους χώρους των ΑΕΙ», ανέφερε συγκεκριμένα η Νίκη Κεραμέως.

σχετικά άρθρα

Κύπρος: Αποτρόπαιο θέμα με νεκρά φλαμίνγκο
Κύπρος: Αποτρόπαιο θέμα με νεκρά φλαμίνγκο
Φρικτό θέαμα με δεκάδες νεκρά φλαμίνγκο στην Αλυκή Λάρνακας - Το φαινόμενο αν και παρατηρείται εβδομάδες, τώρα παίρνει διαστάσεις με φωτογραφίες που...
Κύπρος: Αποτρόπαιο θέμα με νεκρά φλαμίνγκο