ΔΥΠΑ: Βγήκαν οι προσωρινοί πίνακες για τους 28 Βρεφονηπιακούς Σταθμούς

Εκπαίδευση 0

Ν. Κεραμέως: Έλεγχος εργαστηρίων και «διαβαθμισμένη είσοδος» στα ΑΕΙ

κεραμεως
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Τι δηλώνει η υπουργός Παιδείας για» τη διάταξη για το άσυλο - «Υπάρχουν περαιτέρω ενέργειες που θα μπορούσαν να ενισχύσουν την προσπάθεια»

Συνέντευξη στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» παραχώρησε η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως. Όπως τόνισε, τα σχολεία φέτος θα ανοίξουν κανονικά (Δείτε ΕΔΩ), ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στο ζήτημα του ασύλου.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Η διάταξη για το άσυλο εντάσσεται σε μια συνολική στρατηγική για την αναβάθμιση του ακαδημαϊκού περιβάλλοντος».

Στο ίδιο πλαίσιο, η υπουργός Παιδείας έκανε λόγο για «αποτελεσματικότερο έλεγχο εργαστηρίων ή άλλων χώρων», καθώς και για «διαβαθμισμένη είσοδο σε συγκεκριμένους χώρους των ΑΕΙ».

«Υπάρχουν περαιτέρω ενέργειες που θα μπορούσαν να ενισχύσουν την προσπάθεια αυτή, όπως ο συστηματικός φωτισμός πανεπιστημιακών χώρων, ο αποτελεσματικότερος έλεγχος εργαστηρίων ή άλλων χώρων, η διαβαθμισμένη είσοδος σε συγκεκριμένους χώρους των ΑΕΙ», ανέφερε συγκεκριμένα η Νίκη Κεραμέως.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Βάσεις Πανελλαδικών 2026: Μάχη με τον χρόνο για ανακοίνωση την Τετάρτη 22 Ιουλίου

Προσλήψεις σε σχολεία: Αιτήσεις τώρα για 3.373 θέσεις εργασίας χωρίς πτυχίο

Η ελληνική παραλία που κατέκτησε τη δεύτερη θέση παγκοσμίως

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

εκπαίδευση