κεραμεως
Τι δηλώνει η υπουργός Παιδείας για» τη διάταξη για το άσυλο - «Υπάρχουν περαιτέρω ενέργειες που θα μπορούσαν να ενισχύσουν την προσπάθεια»

Συνέντευξη στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» παραχώρησε η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως. Όπως τόνισε, τα σχολεία φέτος θα ανοίξουν κανονικά (Δείτε ΕΔΩ), ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στο ζήτημα του ασύλου.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Η διάταξη για το άσυλο εντάσσεται σε μια συνολική στρατηγική για την αναβάθμιση του ακαδημαϊκού περιβάλλοντος».

Στο ίδιο πλαίσιο, η υπουργός Παιδείας έκανε λόγο για «αποτελεσματικότερο έλεγχο εργαστηρίων ή άλλων χώρων», καθώς και για «διαβαθμισμένη είσοδο σε συγκεκριμένους χώρους των ΑΕΙ».

«Υπάρχουν περαιτέρω ενέργειες που θα μπορούσαν να ενισχύσουν την προσπάθεια αυτή, όπως ο συστηματικός φωτισμός πανεπιστημιακών χώρων, ο αποτελεσματικότερος έλεγχος εργαστηρίων ή άλλων χώρων, η διαβαθμισμένη είσοδος σε συγκεκριμένους χώρους των ΑΕΙ», ανέφερε συγκεκριμένα η Νίκη Κεραμέως.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Έκτακτη σύσκεψη Χάρη Δούκα με ΟΛΜΕ και ΔΟΕ για την κατάργηση των Σχολικών Επιτροπών

Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 5/2

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

kke-afises
ΚΚΕ για Βενεζουέλα: Καταγγελία της αμερικανικής επίθεσης και μήνυμα αλληλεγγύης στον λαό
Σφοδρή ανακοίνωση για ιμπεριαλιστική επέμβαση με στόχο τον ενεργειακό πλούτο της χώρας
ΚΚΕ για Βενεζουέλα: Καταγγελία της αμερικανικής επίθεσης και μήνυμα αλληλεγγύης στον λαό
Γιώργος Ξυλούρης
Έκρηξη τηλεθέασης για την κατάθεση Φραπέ στο web κανάλι της Βουλής: 600.000 προβολές και 80.000 ταυτόχρονοι θεατές
Τα στοιχεία εξηγούν γιατί μπαίνει στο στόχαστρο η ζωντανή μετάδοση των Εξεταστικών Επιτροπών
Έκρηξη τηλεθέασης για την κατάθεση Φραπέ στο web κανάλι της Βουλής: 600.000 προβολές και 80.000 ταυτόχρονοι θεατές