Έως τις 5 Ιουλίου η καταχώρηση στοιχείων στο ΟΠΣΥΔ (καταληκτική ημερομηνία)
Ενημέρωση των αιρετών του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (ΚΥΣΕΕΠ) Γεωργία Μπουλμέτη και Βασίλη Βούγια

Καταχώριση στο ΟΠΣΥΔ: Καταληκτική ημερομηνία

Την Παρασκευή 5 Ιουλίου λήγει η προθεσμία για την καταχώρηση στοιχείων των υποψηφίων στο ΟΠΣΥΔ. Δεν προβλέπεται επιπλέον περιθώριο διόρθωσης λαθών. Σύμφωνα με το υπουργείο, δεν προβλέπεται στην κανονιστική διαδικασία, διάστημα πέραν της προαναφερθείσας ημερομηνίας, κατά το οποίο θα ήταν δυνατή η διόρθωση κάποιων πιθανών λαθών στην καταχώριση στοιχείων.

Αποστείλατε mail στις ΠΔΕ

Ετσι από την πλευρά μας, συμβουλεύουμε όσους συναδέλφους υποψήφιους ΕΕΠ και ΕΒΠ διαπιστώνουν τυχόν λάθη στην καταχώριση των στοιχείων του φακέλου τους, να αποστέλλουν mail στις αρμόδιες κατά περίπτωση Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης (ΠΔΕ), επισημαίνοντας την παράλειψη ή την λάθος καταχώριση.

Στο mail δέον να αναφέρουν το Ονοματεπώνυμο, τον κλάδο τους και φυσικά το αίτημά τους. Από εκεί και πέρα ελπίζουμε οι Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης (ΠΔΕ) να καταστούν αρωγοί και συμμέτοχοι στην επίτευξη του κοινού μας στόχου, ο οποίος δεν είναι άλλος από την ολοκλήρωση αυτού του πρωτοφανούς εγχειρήματος των μόνιμων διορισμών, επιτυχώς.

Έλεγχος φακέλου

Επειδή απομένουν ελάχιστες ημέρες πριν το σύστημα κλείσει, καλό θα ήταν όλοι να εισέλθουν στο ΟΠΣΥΔ και να τσεκάρουν τον φάκελό τους.

Προσπάθεια για ελαχιστοποίηση ενστάσεων

Τέλος επισημαίνουμε πως η προσπάθεια αυτή έχει νόημα, καθόσον όσες ενστάσεις κατορθώσουμε να αποφύγουμε ως αναγκαιότητα, τόσο θα συντομεύσει η διαδικασία του ΑΣΕΠ επ αυτών και τόσο συντομότερα θα έχουμε Οριστικούς Πίνακες.

Οι Αιρετοί του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (ΚΥΣΕΕΠ)

Γεωργία Μπουλμέτη και Βασίλης Βούγιας 
 Δείτε επίσης:

Ετήσιο Μοριοδοτούμενο Εξ αποστάσεως σεμινάριο στην Ειδική Αγωγή

Κατάρτιση εκπ/κών στη διαπολιτισμική εκπαίδευση για μαθητές με προσφυγικό - μεταναστευτικό υπόβαθρο

Προσλήψεις: Έκπτωση σε ετήσιο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής για μόρια

Νέες Προσλήψεις αναπληρωτών λόγω Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης

 

best of network

σχετικά άρθρα

Ελικόπτερο Super Puma μετέφερε μητέρα και το νεογνό της από τη Σίφνο στην Αθήνα
Ελικόπτερο Super Puma μετέφερε μητέρα και το νεογνό της από τη Σίφνο στην Αθήνα

Ελικόπτερο Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας, μετέφερε 39χρονη μητέρα και το μόλις μιας ώρας αγοράκι της από τη Σίφνο στην 112 Πτέρυγα Μάχης,...

Ελικόπτερο Super Puma μετέφερε μητέρα και το νεογνό της από τη Σίφνο στην Αθήνα