Thumbnail
Τι αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση - Περιορισμένα τα ραντεβού για αυτή την εβδομάδα

Ανακοίνωση για την Πρόσκληση υποψηφίων μελών Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π.) και Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) για την υποβολή δικαιολογητικών στο πλαίσιο των 1ΕΑ/2019 και 2ΕΑ/2019 Προκηρύξεων του ΑΣΕΠ, εξέδωσε η ΠΔΕ Αττικής.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται:

Δεδομένου ότι, σύμφωνα με τους υπολογισμούς μας, έως σήμερα, 14/5/2019, έχει κατατεθεί στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Αττικής λιγότερο από το 7% των αναμενόμενων αιτήσεων, παρακαλούμε τους υποψηφίους, ιδίως εκείνους των οποίων ο φάκελος των απαιτούμενων δικαιολογητικών είναι πλήρης, να επισπεύσουν την υποβολή τους στην Υπηρεσία μας, προκειμένου να αποφευχθεί η υπερβολική συμφόρηση στο πέρας της προθεσμίας και να είναι δυνατή η καλύτερη εξυπηρέτηση όλων. 

Θεωρούμε ότι είναι προτιμότερο τις τελευταίες μέρες να προσέλθουν, κυρίως, οι υποψήφιοι οι οποίοι αναμένουν δικαιολογητικά και δεν έχουν τη δυνατότητα να τα έχουν στην κατοχή τους νωρίτερα.

Σας υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να προσέρχεστε και χωρίς να έχετε κλείσει ραντεβού. Στην περίπτωση αυτή όμως, θα εξυπηρετηθείτε με σειρά προτεραιότητας.

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι αυτήν την εβδομάδα τα ήδη προγραμματισμένα ραντεβού είναι περιορισμένα, οπότε σας συστήνουμε να προσέλθετε προκειμένου να καταθέσετε την αίτησή σας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Καταγγελία για αδιανόητες απειλές σε βάρος αναπληρωτή εκπαιδευτικού από άλλον εκπαιδευτικό

Ηλεκτρική κουβέρτα: Το μεγάλο λάθος που κάνουμε όλοι στο κρεβάτι

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης ΔΠΘ
ΔΠΘ: Τριήμερο εκδηλώσεων για τη λειτουργία του «EMERGE Hub»
Με κεντρικό σύνθημα “Φέρνουμε τις παρυφές της Ευρώπης στην καρδιά της”, το EMERGE Hub φιλοδοξεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τον διάλογο μεταξύ...
ΔΠΘ: Τριήμερο εκδηλώσεων για τη λειτουργία του «EMERGE Hub»
βαρηκοΐα
ΣΥΚΑΓΕ: Διαφωνεί με την εγκύκλιο για την εξέταση μαθητών με βαρηκοΐα
Η εγκύκλιος του υπουργείου Παιδείας αφορά στην εξέταση της ξένης γλώσσας για τους μαθητές που πάσχουν από βαρηκοΐα σε ποσοστό 67% και άνω
ΣΥΚΑΓΕ: Διαφωνεί με την εγκύκλιο για την εξέταση μαθητών με βαρηκοΐα