Thumbnail

Σε ρυθμό κινητοποιήσεων έβαλε τους εκπαιδευτικούς η εξαγγελία του υπουργείου Παιδείας για το νέο τρόπο διορισμού μονίμων εκπαιδευτικών.
Σήμερα έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Παιδείας ενώ στο alfavita.gr φτάνουν συνεχώς κείμενα διαμαρτυρίας από σωματεία, συλλογικότητες και ομάδες εκπαιδευτικών από όλο το φάσμα της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
Η ΔΟΕ μόλις έβγαλε νέα ανακοίνωση με τίτλο "Το υπουργείο Παιδείας εμπαίζει τους εκπαιδευτικούς"
Διαβάστε εδώ όλες τις αναρτήσεις για την εκπαίδευση ενώ στο tag "διορισμοί" και "αναπληρωτές" θα ενημερωθείτε για όλες τις νέες εξελίξεις.

Εν τω μεταξύ αναπληρωτές από χθες 19/12/2018 έκαναν κατάληψη της Περιφερειακής Διεύθυνσης Αττικής (δείτε ΕΔΩ το δελτίο τύπου που εξέδωσαν).

Παρακάτω βίντεο από την κατάληψη και τα αιτήματα των αναπληρωτών από το Συντονιστικό Αναπληρωτών Αδιόριστων Εκπαιδευτικών:

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γιατί τα παράθυρα στις σχολικές αίθουσες μπαίνουν αριστερά των μαθητών

Πώς να πάρετε έως 36.000€ για ανακαίνιση με επιδότηση 90%

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Γιώργος Μυλωνάκης
Το νέο ανακοινωθέν του «Ευαγγελισμού» για την κατάσταση του Γιώργου Μυλωνάκη: «Παραμένει διασωληνωμένος και σε σταθερή κατάσταση»
Σταθερή η κατάσταση του Γιώργου Μυλωνάκη στη ΜΕΘ
Το νέο ανακοινωθέν του «Ευαγγελισμού» για την κατάσταση του Γιώργου Μυλωνάκη: «Παραμένει διασωληνωμένος και σε σταθερή κατάσταση»