Thumbnail
Υπουργείο Παιδείας 

Η ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

Έχοντας υπόψη:

1. Την περίπτωση ι' της παρ. 2 του άρθρου 43 του ν.4186/2013 (A' 193) «Αναδιάρθρωση της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και λοιπές διατάξεις», όπως τροποποιήθηκε με την παρ. 16 του άρθρου 45 του ν.4264/2014 (Α΄ 118), την παρ. 4 του άρθρου 39 του ν.4403/2016 (Α΄ 125) και την περίπτωση β΄ της παρ. 2 του άρθρου 34 του ν.4415/2016 (Α΄ 159).

2. Την παρ. 15 του άρθρου 46 του ν.4186/2013 (A' 193), όπως προστέθηκε με την παρ. 19 του άρθρου 66 του ν.4386/2016 (A' 83) «Ρυθμίσεις για την έρευνα και άλλες διατάξεις», καθώς και τις διατάξεις του άρθρου 105 του ν.4547/2018 (Α΄ 102) «Αναδιοργάνωση των δομών υποστήριξης της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και άλλες διατάξεις» και ειδικότερα της παρ. 2 και 3.

3. Τις διατάξεις της παρ. 8 του άρθρου 16 του π.δ. 50/1996 (A' 45) «Μεταθέσεις και τοποθετήσεις των εκπαιδευτικών της δημόσιας Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης», όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

4. Τις διατάξεις του άρθρου 90 του κώδικα Νομοθεσίας για την Κυβέρνηση και τα Κυβερνητικά όργανα που κυρώθηκε με το άρθρο πρώτο του π.δ. 63/2005 (A' 98). 

Δείτε το έγγραφο ΕΔΩ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

kindergarten
Κραυγή αγωνίας για τους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς Ιεράπετρας
Ελλείψεις σε υποδομές, προσωπικό και υλικά – Γονείς και εργαζόμενοι καταγγέλλουν ότι πληρώνουν από την τσέπη τους για βασικές ανάγκες.
Κραυγή αγωνίας για τους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς Ιεράπετρας
santa-claus-1906513_960_720.jpg
Γράμμα στον Άγιο Βασίλη από το 1ο Γυμνάσιο Λαγκαδά: Οταν οι παιδικές φωνές γίνονται μήνυμα αγάπης, ελπίδας και ανθρωπιάς
Μια εκπαιδευτική πρωτοβουλία με ανθρώπινο πρόσημο στο Λαγκαδά
Γράμμα στον Άγιο Βασίλη από το 1ο Γυμνάσιο Λαγκαδά: Οταν οι παιδικές φωνές γίνονται μήνυμα αγάπης, ελπίδας και ανθρωπιάς
ekloges
Ε΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης: Πρώτη δύναμη ξανά η Αγωνιστική Παρέμβαση στις εκλογές για το ΔΣ
Σταθεροί οι συσχετισμοί – Τριμελές ΔΣ για την Αγωνιστική Παρέμβαση, συμμετοχή 929 εκπαιδευτικών
Ε΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης: Πρώτη δύναμη ξανά η Αγωνιστική Παρέμβαση στις εκλογές για το ΔΣ