Thumbnail
Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο

Ανακοινώνεται από το Περιφερειακό Συμβούλιο Επιλογής για την κατάρτιση των πινάκων επιλογής και την επιλογή των Συντονιστών Εκπαιδευτικού Έργου και των Προϊσταμένων των Κ.Ε.Σ.Υ. και Κ.Ε.Α της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής το Πρόγραμμα των Συνεντεύξεων των υποψηφίων που περιλαμβάνονται στους Τελικούς Αναμορφωμένους Ενιαίους Αξιολογικούς Πίνακες, όπως αυτοί αναπροσαρμόστηκαν με την υπ’ αριθμ. 5/8,9,10-8-2018 Πράξη του Περιφερειακού Συμβουλίου Επιλογής.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Οι συνεντεύξεις θα πραγματοποιηθούν, σύμφωνα με το συνημμένο πρόγραμμα, στην έδρα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής (Τσόχα 15-17, 1ος όροφος, Αμπελόκηποι, Αθήνα).

Παρακαλούνται οι υποψήφιοι Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής, να προσέρχονται τριάντα λεπτά (30) λεπτά νωρίτερα, ενώ θα πρέπει να έχουν προηγουμένως μελετήσει προσεκτικά τις διατάξεις που διέπουν τη διαδικασία των συνεντεύξεων και ιδίως την παρ. 4 του άρθρου 24 του Ν. 4547/2018 (ΦΕΚ Α ́ 102) και την παρ. 2 του άρθρου 6 της αριθμ. Φ.351.1/5/102172/Ε3/20-6-2018 Υ.Α. (ΦΕΚ Β ́, 2367).

Επισημαίνεται ότι θα τηρηθεί αυστηρά ο χρονικός περιορισμός που τίθεται από την ανωτέρω Υ.Α. σε ό,τι αφορά τη διάρκεια της παρουσίασης του σχεδίου προβληματισμού και δράσης, η οποία προσδιορίζεται στα πέντε λεπτά της ώρας.

Όσοι εξ αυτών δε δύνανται να προσέλθουν την ορισμένη ημερομηνία και ώρα, να υποβάλουν αίτηση προς το Συμβούλιο, είτε ιδιοχείρως ή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο mail της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Αττικής: [email protected] ή στα fax 210-6450609 - 210-6450298 έως την προηγούμενη της συνέντευξης ημέρα.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Αιτήματα αλλαγής ημερομηνίας διεξαγωγής της συνέντευξης που έχουν υποβληθεί πριν την ανακοίνωση του προγράμματος των συνεντεύξεων δε λαμβάνονται υπ’ όψη.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Εκπαιδευτικοί σε αιμοδοσία
Εκπαιδευτικοί - Δημόσιοι υπάλληλοι: Τι προβλέπει η νομοθεσία για την άδεια αιμοδοσίας
Έως έξι αιμοληψίες ή παροχές αιμοπεταλίων τον χρόνο – Τι προβλέπει η νομοθεσία και ποιες είναι οι προϋποθέσεις
Εκπαιδευτικοί - Δημόσιοι υπάλληλοι: Τι προβλέπει η νομοθεσία για την άδεια αιμοδοσίας
ΑΣΕΠ
Προκηρύξεις εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ 2026: Πώς συγκεντρώνονται τα μόρια;
Συνολικά, 17 διαφορετικά κριτήρια καθορίζουν τη βαθμολογία κάθε υποψηφίου, επηρεάζοντας άμεσα τη σειρά κατάταξης στους πίνακες.
Προκηρύξεις εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ 2026: Πώς συγκεντρώνονται τα μόρια;
δάσκαλοι
Εκπαιδευτικοί δύο ταχυτήτων: Η αδικία στην εξαγορά πλασματικού χρόνου ζητά άμεση αποκατάσταση
Εκπαιδευτικοί με ίδια χρόνια υπηρεσίας και ίδιες προϋποθέσεις, καλούνται να πληρώσουν εντελώς διαφορετικά ποσά για το ίδιο δικαίωμα.
Εκπαιδευτικοί δύο ταχυτήτων: Η αδικία στην εξαγορά πλασματικού χρόνου ζητά άμεση αποκατάσταση