Εσπερινό ΓΕΛ Αγ. Δημητρίου: Ξεκίνησαν οι εγγραφές!
Το Δημόσιο Τριτάξιο Εσπερινό Γενικό Λύκειο Αγίου Δημητρίου δέχεται ενήλικες μαθητές και ανηλίκους εργαζόμενους με εισοδηματικά κριτήρια.

Λειτουργεί ανελλιπώς από το 1996, δίνοντας την ευκαιρία σε εκατοντάδες μαθητές να ολοκληρώσουν τις λυκειακές τους σπουδές και να συνεχίσουν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Είναι ένα σχολείο με σύγχρονες υποδομές, με εμπειρία και ανοιχτό στις σύγχρονες ανάγκες της κοινωνίας και τον πολιτισμό. Στο σχολείο λαμβάνουν χώρα ποικίλες εκδηλώσεις πολιτιστικού χαρακτήρα (λειτουργία θεατρικής ομάδας) και κοινωνικού προβληματισμού. Το ωράριο του σχολείου είναι 7:00 μμ - 10.30 μμ.

Οι επιτυχίες εισαγωγής των μαθητών μας στα Πανεπιστήμια αγγίζουν το 95 μέχρι 100%.  

Το σχολείο μας καλύπτει μια μεγάλη γεωγραφική περιοχή που περιλαμβάνει τους δήμους των Νοτίων προαστίων από Βάρη μέχρι Ν. Σμύρνη. Η πρόσβαση στο σχολείο είναι πολύ εύκολη, τόσο με το μετρό (Σταθμός Δάφνης) όσο και με λεωφορειακές γραμμές (217, 229, 141, 218 και 131). Επίσης έχει προβλεφθεί και η προσβασιμότητα σε ΑμΕΑ. Στο κτιριακό συγκρότημα στεγάζονται αποκλειστικά το Εσπερινό Γυμνάσιο και Λύκειο Αγίου Δημητρίου.

Εγγραφές των νέων μαθητών μας για τη σχολική χρονιά 2018-2019, όλο το μήνα Μάιο, από τις 6μμ -10.30μμ., (Παπαναστασίου 47 και Α. Παπανδρέου, Άγιος Δημήτριος).

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

σχετικά άρθρα