Thumbnail
«Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑΛ – Υποστήριξη σχολικών μονάδων ΕΠΑΛ»

Δημοσιεύτηκε συμπληρωματική απόφαση για τον καθορισμό σχολικών μονάδων τοποθέτησης μελών ΕΕΠ που ανήκουν στον κλάδο ΠΕ 23 Ψυχολόγων στο πλαίσιο της Πράξης «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑΛ – Υποστήριξη σχολικών μονάδων ΕΠΑΛ» για το σχολικό έτος 2017-18.
Πιο αναλυτικά στα πλαίσια της υλοποίησης της Πράξης «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑ.Λ.-Υποστήριξη Σχολικών Μονάδων ΕΠΑ.Λ.», με κωδικό ΟΠΣ 5010706, του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση», το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και το Ελληνικό Δημόσιο, εφαρμόζεται παρέμβαση ψυχοκοινωνικής στήριξης των μαθητών Α’ τάξης ΕΠΑ.Λ. η οποία θα υλοποιηθεί με την πρόσληψη μελών ΕΕΠ που ανήκουν στον κλάδο ΠΕ 23 Ψυχολόγων. 

Η υλοποίηση του προγράμματος πραγματοποιείται κατ’ εφαρμογή της παρ. 1.β του άρθρου 17 του ν. 3699/2008 (Α’ 199), όπως η παράγραφος αυτή προστέθηκε με την περίπτωση α’ της παρ. 5 του άρθρου 56 του ν. 3966/2011 (Α’ 118) και ακολούθως συμπληρώθηκε με την παρ. 6 του άρθρου 70 του ν. 4485/2017 (Α’ 114).


Τα μέλη ΕΕΠ κλάδου ΠΕ 23 Ψυχολόγων που θα προσληφθούν συμπληρωματικά θα ασκήσουν τα καθήκοντα τους σε όλα τα ΕΠΑ.Λ. της χώρας εκτός από τις εννέα σχολικές μονάδες που συμμετέχουν στην πιλοτική εφαρμογή του προγράμματος «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑ.Λ», σύμφωνα με την Απόφαση Φ25α/216519/Δ4/08-12-2017 (ΦΕΚ 4316/τ. Β’/11-12-2017).

Η κατανομή των μελών ΕΕΠ που ανήκουν στον κλάδο ΠΕ 23 Ψυχολόγων ανά σχολική μονάδα επαγγελματικής εκπαίδευσης είναι η ακόλουθη:

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

«Στον αέρα» σχολικές εκδρομές στο εξωτερικό – Αναστάτωση σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς

Έως 210 ευρώ κάθε μήνα για το ενοίκιο: Ποιοι το δικαιούνται;

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

αεροδρόμιο Μακεδονία
Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη μεθυσμένος επιβάτης σε πτήση - Τραυμάτισε αστυνομικό
Επεισοδιακή προσγείωση στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» για 30χρονο ενώ επιτέθηκε στον Αξιωματικό Υπηρεσίας
Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη μεθυσμένος επιβάτης σε πτήση - Τραυμάτισε αστυνομικό
Μακέτα κυβερνητικού πάρκου στην ΠΥΡΚΑΛ
ΠΥΡΚΑΛ: Η λύση - "αεροδρόμιο" για τη μετακίνηση 14.000 υπαλλήλων - Όλο το σχέδιο
Σε τροχιά υλοποίησης το project «Ανδρέας Λεντάκης» στον Υμηττό παρά τις προσφυγές στο ΣτΕ – Πώς θα συνδεθεί το Μετρό Δάφνης με τα νέα Υπουργεία
ΠΥΡΚΑΛ: Η λύση - "αεροδρόμιο" για τη μετακίνηση 14.000 υπαλλήλων - Όλο το σχέδιο