Thumbnail

 Ανάκληση ανάθεσης καθηκόντων Ομοσπονδιακών Προπονητών ή Τεχνικών Συμβούλων στους εκπαιδευτικούς κλάδου ΠΕ11 Φυσικής Αγωγής κ.κ. για το σχ. έτος 2017-2018»

ΚΟΙΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ

Έχοντας υπόψη:

1. Τις διατάξεις της παρ. 6 του αρθ. 31 του Ν. 2725/1999 (Α΄121) όπως τροποποιήθηκε με τις διατάξεις του άρθρου 75, παρ.

2 του Ν. 3057/2002 (ΦΕΚ 239/ τ. Α΄/10.10.2002), «Τροποποίηση και συμπλήρωση του Ν.2725/1999 ρύθμιση θεμάτων του Υπουργείου Πολιτισμού και άλλες διατάξεις». 2. Τις διατάξεις του Π.Δ. 114/2014 (ΦΕΚ 191/τ. Α΄/29.8.2014) «Οργανισμός Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων».

3. Τις διατάξεις του Π.Δ. 70/2015 (ΦΕΚ 114/τ. Α΄/22.09.2015) «Ανασύσταση των Υπουργείων Πολιτισμού και Αθλητισμού, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Ανασύσταση του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου και μετονομασία του σε Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής. Μετονομασία του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων σε Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού σε Υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού και του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας σε Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Μεταφορά Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας στο Υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού».

4. Τις διατάξεις του Π.Δ. 125/2016 «Διορισμός Υπουργών, Αναπληρωτών Υπουργών και Υφυπουργών» (ΦΕΚ 210 / τ. Α΄/05.11.2016 ).

5. Την υπ’ αριθ. πρωτ. ΥΠΠΟΑ/375614/9900/2016 ΚΥΑ «Ανάθεση αρμοδιοτήτων στον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Γεώργιο Βασιλειάδη» (β΄3672)

Δείτε το έγγραφο αναλυτικά σε μορφή pdf

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τα ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ στο Voucher ΔΥΠΑ: Ανοίγει ξανά αύριο η επιλογή - Που έχει θέσεις

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

σκύλος
Εγκατάλειψη σκύλου στη Λεμεσό: ένα περιστατικό που συγκλονίζει
Ένα ιδιαίτερα συγκινητικό περιστατικό ήρθε στο φως μέσα από ένα βίντεο που κυκλοφόρησε ευρέως στο διαδίκτυο, προκαλώντας έντονα συναισθήματα.
Εγκατάλειψη σκύλου στη Λεμεσό: ένα περιστατικό που συγκλονίζει
νηστεία
Το συνηθισμένο διατροφικό λάθος της Μεγάλης Εβδομάδας
Η περίοδος πριν από τη νηστεία της Μεγάλης Εβδομάδας συχνά συνοδεύεται από μια λανθασμένη συνήθεια: πολλοί αυξάνουν την κατανάλωση φαγητού, ιδιαίτερα...
Το συνηθισμένο διατροφικό λάθος της Μεγάλης Εβδομάδας