Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας διαπίσωστε μετά από έλεγχο πως δεν έχουν ολοκληρωθεί οι τοποθετήσεις/διαθέσεις των εκπαιδευτικών ενώ οι Δ/ντές και οι Υπ/ντές των σχολικών μονάδων δεν έχουν εξαντλήσει το διδακτικό τους ωράριο.
Παράλληλα αναφέρει η Διεύθυνση πως διαπιστώθηκε ότ δεν έχει ολοκληρωθεί η ανάθεση αντικειμένων στους εκπαιδευτικούς και σε κάποιες περιπτώσεις η αποτύπωση των αναθέσεων στο myschool είναι ανύπαρκτη.
Μετά από αυτές της διαπιστώσεις ο Περιφερειακέ Διευθυντής Εκπαίδευση Χρήστος Δημητρίου ζήτησε:
1.Οι Διευθυντές και Υπ/ντές σχολικών μονάδων να αναλάβουν το πλήρες διδακτικό τους ωράριο και να ολοκληρώσουν τις καταχωρίσεις στο σύστημα myschool.
2.Οι Δ/νσεις Εκπ/σης στη συνέχεια, αφού προβούν στους απαραίτητους ελέγχους να απαντήσουν εγγράφως στην Περιφερειακή Δ/νση Εκπ/σης Στερεάς Ελλάδας για την ολοκλήρωση της διαδικασίας μέχρι την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Δίπλωμα οδήγησης: Ποιοι πρέπει να το παραδώσουν άμεσα
Μειώσεις στη στρατιωτική θητεία: Πόσους μήνες θα υπηρετούν οι φαντάροι με τον νέο νόμο
Alfavita Newsroom