Μετά την αυτογελοιοποίηση του Προέδρου του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης να αυτοδιοριστεί στη θέση του Γενικού Γραμματέα του Ιδρύματος, σημερινά δημοσιεύματα του Τύπου αναδεικνύουν ακόμη σοβαρότερα ζητήματα σχετικά με τη νομιμότητα της πρωτοφανούς για τα ακαδημαϊκά δεδομένα πράξης του.
Ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΤΕΙ, του οποίου την υπογραφή φέρει ο διορισμός του Προέδρου στη θέση του Γενικού Γραμματέα, διαβεβαίωσε με mail τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας του Ιδρύματος ότι ο ίδιος δεν συμμετείχε με κανέναν τρόπο στις διαδικασίες προκήρυξης, επιλογής και ανάδειξης για τη θέση του Γενικού Γραμματέα και ζητά να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση.
Κατόπιν αυτού, τα ζητήματα δεν είναι πια μόνο ακαδημαϊκά και διοικητικά αλλά και ποινικά. Για τον λόγο αυτό, το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ζητά την παρέμβαση της Δικαιοσύνης προκειμένου να αναζητηθούν ευθύνες και να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/8
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ