Thumbnail
ΔΟΕ

Τη συνδικαλιστική, νομική και ηθική στήριξη στους εκπαιδευτικούς που δέχονται διαφόρων μορφών επιθέσεις (φραστικές, νομικές κ.λπ.) στο Ικόνιο, το Περιστέρι, το Κερατσίνι και αλλού, μετά την ένταξη των προσφυγόπουλων στα συγκεκριμένα σχολεία, εκφράζει το ΔΣ της ΔΟΕ.

«Καταδικάζουμε τις φραστικές επιθέσεις, που έχουν δεχτεί από μερίδα γονέων προσπαθώντας να φορτώσουν στις/στους εκπαιδευτικούς τις όποιες πολιτικές ευθύνες του υπουργείου Παιδείας, έχουν προκύψει μετά τον ερχομό των προσφυγόπουλων στα σχολεία. Κάνουμε σαφές προς οποιαδήποτε κατεύθυνση πως οι εκπαιδευτικοί δεν τρομοκρατούνται από πρακτικές που παραπέμπουν στις πιο μαύρες σελίδες της ιστορίας του κλάδου», αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΔΣ της ΔΟΕ, όπου επισημαίνεται πως «οι συναδέλφισσες και οι συνάδελφοι υπηρετούν με τον καλύτερο τρόπο το δημόσιο σχολείο, υπερασπιζόμενες/-οι τα μορφωτικά δικαιώματα όλων των παιδιών».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γιατί τα παράθυρα στις σχολικές αίθουσες μπαίνουν αριστερά των μαθητών

Πώς να πάρετε έως 36.000€ για ανακαίνιση με επιδότηση 90%

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

πλευρης
Βουλή: «Βόμβα» με δικογραφία κατά Πλεύρη για την περίοδο που ήταν υπουργός Υγείας
Δικογραφία για τον Θάνο Πλεύρη διαβιβάστηκε στο Κοινοβούλιο – Στο μικροσκόπιο η θητεία του στο Υγείας
Βουλή: «Βόμβα» με δικογραφία κατά Πλεύρη για την περίοδο που ήταν υπουργός Υγείας
αεροπλάνο
Συναγερμός για τα καύσιμα: Η Ευρώπη «μετρά» μόλις έξι εβδομάδες πριν τις πρώτες ακυρώσεις πτήσεων
Η κρίση στα Στενά του Ορμούζ απειλεί την παγκόσμια ενεργειακή ισορροπία – Προειδοποιήσεις για αλυσιδωτές αυξήσεις σε καύσιμα, ρεύμα και μεταφορές
Συναγερμός για τα καύσιμα: Η Ευρώπη «μετρά» μόλις έξι εβδομάδες πριν τις πρώτες ακυρώσεις πτήσεων