Δεν θα αναγράφεται το ακριβές αντικείμενο ανάθεσης, το οποίο θα πρέπει να είναι σύμφωνο με το αντίστοιχο της συναφθείσας σύμβασης, στις βεβαιώσεις ακαδημαϊκής διδακτικής εμπειρίας που θα χορηγούν τα Πανεπιστήμια σε Πανεπιστημιακούς Υποτρόφους και διδάσκοντες του Π.Δ. 407/80 ,σύμφωνα με τη νέα τροποποιητική εγκύκλιο της Αν. υπουργού Παιδείας Σ. Αναγνωστοπούλου.
Ενώ η αρχική εγκύκλιος προέβλεπε: «στη βεβαίωση ακαδημαϊκής διδακτικής εμπειρίας πρέπει να αναφέρεται το χρονικό διάστημα (έναρξη-λήξη) και οι συνολικές ώρες του διδακτικού έργου, καθώς και το ακριβές αντικείμενο ανάθεσης, το οποίο θα πρέπει να είναι σύμφωνο με το αντίστοιχο της συναφθείσας σύμβασης».
Η νέα διορθωτική εγκύκλιος ορίζει: «Σε κάθε περίπτωση στη βεβαίωση ακαδημαϊκής διδακτικής εμπειρίας πρέπει να αναφέρεται το χρονικό διάστημα (έναρξη-λήξη) και οι συνολικές ώρες του διδακτικού έργου».
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτός είναι ο δημοσιογράφος που εκβίαζε την Ζέττα Μακρή - Πώς παγιδεύτηκε
750 ευρώ σε 170.000 πολίτες - Πάρτε τα με μια μόνο αίτηση και όλα εξα αποστάσεως μέσω golearn
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/7
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ