Thumbnail

Με αφορμή ερωτήματά σας,σχετικά με τις μεταθέσεις και τις αποσπάσεις του 2016,σας ενημερώνω για τα εξής:

1.Ανάκληση αίτησης μετάθεσης και απόσπασης γίνεται δεκτή αν φτάσει στο ΚΥΣΠΕ μέχρι την παραμονή της συνεδρίασης που θα εξετάσει τις μεταθέσεις-αποσπάσεις.

Ανάκληση μετάθεσης δεν γίνεται δεκτή για οποιοδήποτε λόγο,εκτός αν διαπιστωθεί λάθος της υπηρεσίας.
Ανάκληση απόσπασης μπορεί να γίνει δεκτή για εξαιρετικούς λόγους υγείας που προέκυψαν μετά την ανακοίνωσή της.

2.Οι μεταθέσεις θα εξετασθούν και θα ανακοινωθούν αρχές Ιουνίου ,σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο υπουργός παιδείας.Οι αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ θα εξετασθούν προς τα τέλη Ιουλίου,αφού προηγηθούν οι αποσπάσεις σε φορείς.

3.Όσοι πάρουν μετάθεση για μια περιοχή θα μπορούν να τροποποιήσουν τη δήλωση απόσπασης ή να την ανακαλέσουν.

4.Ο αριθμός των αιτήσεων μετάθεσης που θα ικανοποιηθεί φέτος εξαρτάται από τα οργανικά κενά που θα δώσουν στις αρχές Ιουνίου οι Δνσεις εκπαίδευσης.Οι αποσπάσεις γίνονται στα λειτουργικά κενά κάθε περιοχής.

5.Εκτίμησή μου είναι πως ο αριθμός των αιτήσεων μετάθεσης και απόσπασης ,που θα ικανοποιηθεί φέτος, θα είναι μικρότερος από τον περσινό ,λόγω των ελάχιστων συνταξιοδοτήσεων και των νέων ρυθμίσεων για τα σχολεία.

Γράφει ο αιρετός του ΚΥΣΠΕ, Δημήτρης Μπράτης στην προσωπική του σελίδα στο Facebook

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ο Πέτρος Κωνσταντίνου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ έδωσε όρκο στο δημοτικό συμβούλιο
Χαμός με τον όρκο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο Δήμο Αθηναίων: «Εξοργιστικό» λέει ο Γεωργιάδης
Ο όρκος για την Παλαιστίνη, την Πύλο και τα Τέμπη που άναψε φωτιές - «Εξευτελίζει την ορκωμοσία, δεν έχει θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο»
Χαμός με τον όρκο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο Δήμο Αθηναίων: «Εξοργιστικό» λέει ο Γεωργιάδης