Αύριο και μεθαύριο συνεδριάζει το ΚΥΣΠΕ για τις μεταθέσεις των κοινών ειδικοτήτων της ΠΕ,τις αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ , τις μετατάξεις και τιςπαραιτήσεις.
Στην αυριανή συνεδρίαση θα "τρέξει" το σύστημα και θα ανακοινωθούν τα ονόματα των μετατιθέμενων συναδέλφων των κοινών ειδικοτήτων.Στη συνέχεια θα εξετασθούν τα θέματα των αποσπάσεων -Ειδικής και Γενικής αγωγής- ως προς τις ειδικές κατηγορίες ,τις αμφισβητούμενες αιτήσεις ,τις ανακλήσεις κλπ.Ακολούθως θα ζητηθούν τα λειτουργικά κενά από τις Δνσεις της χώρας ,προκειμένου να γίνουν οι αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ, για όλες τις ειδικότητες-και ΠΕ60,70- που υπηρετούν στην ΠΕ.Καλώς εχόντων των πραγμάτων τα ονόματα των αποσπασμένων συναδέλφων θα ανακοινωθούν την ερχόμενη Παρασκευή.
Σε ό,τι αφορά στην "εμπλοκή" που υπάρχει, λόγω της παραίτησης της κυβέρνησης και της διεξαγωγής εκλογών ,αύριο θα ξεκαθαρίσει αν η απερχόμενη κυβέρνηση μπορεί να υπογράφει διοικητικές πράξεις μέχρι την αντικατάστασή της από υπηρεσιακή.Αν μπορεί οι μεταθέσεις και οι αποσπάσεις θα υπογραφούν άμεσα και θα υλοποιηθούν αυτή τη βδομάδα.Σε διαφορετική περίπτωση θα χρειασθεί η άδεια της τριμελούς επιτροπής του ΣτΕ και η διαδικαδία θα καθυστερήσει.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Τι συμβαίνει στα παιδιά μας; Η μεγάλη δημόσια συζήτηση στο Δημαρχείο Βούλας στις 3 Μαρτίου
Αυτό είναι το πιο υγιεινό ψάρι στον κόσμο: Ξεπερνά τον σολομό στη διατροφική κατάταξη
Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις
Alfavita Newsroom