Για 4η ημέρα οι μαθητές του δημοτικού σχολείου Τήλου απέχουν από τα μαθήματα τους ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την προσπάθεια απαξίωσης της μόρφωσής τους από Υπουργείο Παιδείας.
Από την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου το Υπουργείο προσπαθεί να καταργήσει το Τριθέσιο δημοτικό σχολείο Τήλου και να υποβαθμίσει με αυτό τον τρόπο το Δημοτικό Σχολείο μας σε διθέσιο. Στον δε τρίτο διορισμένο δάσκαλο αναθέτει καθήκοντα λειτουργίας ολοήμερου σχολείου.
Αρνούμαστε να δεχτούμε να μειωθεί η διδακτική ώρα των παιδιών μας από 20 λεπτά που είναι τώρα σε 10!!!!!!
Απαιτούμε τα παιδιά μας να έχουν τις ίδιες ευκαιρίες στη μάθηση με τα υπόλοιπα παιδιά της Ελληνικής Επικράτειας.
Προειδοποιούμε ότι εάν το πρόβλημα δεν λυθεί εντός των επομένων ημερών θα προχωρήσουμε μαζί με τα παιδιά μας σε κατάληψη του κτιρίου του δημοτικού σχολείου.
Για τον
ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
Ο Πρόεδρος
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Η ύλη για 70.000 υποψήφιους ως 19/5 με τις λύσεις
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 19/05
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ