Προληπτικά μέτρα για την υγεία των κυβερνητικών στελεχών παίρνει το Μέγαρο Μαξίμου καθώς με απόφαση της Γενικής Γραμματείας της κυβέρνησης προσελήφθη έμπειρος ιατρός εργασίας με ειδικότητα στην καρδιολογία.
Σύμφωνα με έγγραφο που παρουσιάζει η εφημερίδα Παραπολιτικά , η προϊσταμένη του ιδιαιτέρου γραφείου του γενικού γραμματεία της κυβέρνησης Παναγιώτη Μπαλτάκου, ενέκρινε πριν από λίγες ημέρες δαπάνη ύψους 2.511 ευρώ για σύναψη σύμβασης έργου παροχής ανεξάρτητων υπηρεσιών τεχνικού ασφαλείας και ιατρού εργασίας.
Ο γιατρός έχει 25ετή προϋπηρεσία και η απόφαση αυτή έχει προκαλέσει ένα αίσθημα ασφάλειας και ανακούφισης στα μέλη της κυβέρνησης καθώς έως σήμερα χρέη γιατρών για παν ενδεχόμενο στις συνεδριάσεις των Υπουργικών Συμβουλίων αναλάμβαναν όσοι υπουργοί ήταν γιατροί ή είχαν γνώσεις πρώτων βοηθειών.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Η ύλη για 47.000 υποψήφιους ως 26/5 με τις λύσεις
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 26/05
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ