Thumbnail
Πόσο απέχει απο την πραγματικότητα

Η φωτογραφία που εμφανίζει συγκεντρώσεις προσηλυτισμού παιδιών  από την Χρυσή αυγή είναι μόνο ένας κρίκος στην επιχείρηση "προπαγάνδας" ή αλλιώς "Διάπλασης των Παίδων" που θέλει να  υλοποιήσει το κόμμα του Μιχαλολιάκου.

Οι βουλευτές Γιάννης Λαγός και Ηλίας Παναγιώταρος κατά την διάρκεια συγκέντρωσης στο ξενοδοχείο " Belvedere" στη Χερσόνησο στο Ηράκλειο της Κρήτης ανακοίνωσαν την ίδρυση  «βρεφονηπιακών σταθμών μόνο για παιδιά Ελλήνων»

Όπως λέει η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής  «αυτή η ηλικία είναι κατάλληλη να φυτέψεις στο παιδί ένα πρότυπο».

Η στρατολόγηση νεαρών παιδιών τοποθετείται ως προταιρεότητα

Δεδομένο είναι πως η εκλογική διόγκωση  του νεοναζιστικού μορφώματος δεν έχει την αντίστοιχη οργανωτική  ανάπτυξη. Ο νους  και ο πρωτομάστορας της προπαγάνδας της Χ.Α., Νίκος Μιχαλολιάκος γνωρίζει πολύ καλά πως αν δεν συγκροτηθεί με οργανωτικά κινηματικούς όρους, όπως συγκροτήθηκαν  ο Μουσολίνι και ο Χίτλερ τότε το εγχείρημα  θα είναι ασταθές και μπορεί εύκολα να ανακοπεί.

Και για να μην ξεγελιόμαστε... η φωτογραφία με τα παιδάκια, αλλά και οι εξαγγελίες  για την δημιουργία βρεφονηπιακών σταθμών έχει πρώτα και κύρια έναν σκοπό. Να τρομάξει την κοινωνία επιδεικνύοντας μια ψευδεπίγραφη δύναμική.

Θέλουν έντεχνα να μας δημιουργήσουν την εικόνα πως οι δυνάμεις της Χρυσής Αυγής βρίσκονται παντού, αναπτύσσονται, χωρίς να τους σταματάει τίποτα.

Μπροστά σε αυτούς τους γκεμπελισμούς, ο κάθε προοδευτικός, δημοκράτης άνθρωπος που δεν θέλει το φίδι του φασισμού να μεγαλώσει και να βγάλει πολλά κεφάλια  πρέπει να ευαισθητοποιηθεί και να κινητοποιηθεί.

Αλλιώς η εικόνα που θέλουν να δείξουν δεν θα αργήσει να γίνει πραγματικότητα.

Ο Εξωστρεφής

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αποκάλυψη alfavita.gr: «Τους πετούσε κλειδιά και τους έλεγε ζώα» – Καταγγελία για Διευθύντρια Λυκείου στην Αθήνα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
Μητσοτάκης: Συμφωνίες για υδρογονάνθρακες, επιστολική ψήφος και ρύθμιση δανείων – Όλα όσα ανακοίνωσε
Μητσοτάκης: 40% των κερδών στο Δημόσιο από πιθανά κοιτάσματα φυσικού αερίου
Μητσοτάκης: Συμφωνίες για υδρογονάνθρακες, επιστολική ψήφος και ρύθμιση δανείων – Όλα όσα ανακοίνωσε
Κυριάκος Μητσοτάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης: «Με την Ανώτατη Σχολή Παραστατικών Τεχνών υλοποιούμε ένα διαχρονικό αίτημα»
«Δίκαιο αίτημα να αποκτήσουν οι παραστατικές τέχνες πανεπιστημιακή στέγη στη χώρα μας» σημείωσε ο πρωθυπουργός στο κυριακάτικο μήνυμά του
Κυριάκος Μητσοτάκης: «Με την Ανώτατη Σχολή Παραστατικών Τεχνών υλοποιούμε ένα διαχρονικό αίτημα»