Μαυραγάνης: Μαζέψτε αποδείξεις για το 2013
Μισθωτοί και συνταξιούχοι, ανεξαρτήτως εισοδήματος , θα έχουν και το 2013 την υποχρέωση να συλλέγουν αποδείξεις, ώστε να μην επιβαρυνθούν με πρόσθετο φόρο, τόνισε σήμερα ο υφυπουργός Οικονομικών, Γιώργος Μαυραγάνης.
Ο κ. Μαυραγάνης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega, είπε ότι «οι μισθωτοί πρέπει να μαζεύουν αποδείξεις για το 2013», ξεκαθαρίζοντας πως αυτό πρέπει να γίνεται ανεξαρτήτως εισοδήματος, στα πλαίσια της αύξησης της φορολογικής συμμόρφωσης ως προς την είσπραξη του ΦΠΑ.
Αναφερόμενος στις αντικειμενικές τιμές των ακινήτων είπε πως πρώτα θα προχωρήσει η επέκταση της εφαρμογής των αντικειμενικών αξιών το 2013 σε περιοχές που δεν υπάγονται στο σύστημα και ακολούθως θα υπάρξει αναπροσαρμογή τους.
Ερωτηθείς για το εάν το 2013 θα αυξηθούν οι αντικειμενικές τιμές ο κ. Μαυραγάνης σημείωσε: «Δεν έχουμε τέτοιο στόχο. Για να πάμε σε ένα αυτόματο μηχανισμό αναπροσαρμογής των τιμών θα πρέπει να εντάξουμε όλες τις περιοχές».
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Στην τάξη υποχρεωτικά από 6 έως 17 Ιουλίου 135.000 εκπαιδευτικοί
Από 1η Σεπτεμβρίου τα μαθήματα – Στις 27 Αυγούστου να επιστρέφουν οι εκπαιδευτικοί
Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών
Alfavita Newsroom