Πολιτική 0

Χάρης Δούκας από το Συμπόσιο της Σύμης: Η Αθήνα επενδύει σε ένα ανθεκτικό, βιώσιμο και συμμετοχικό αστικό μοντέλο

δουκας
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Η ανοιχτή συζήτηση του Χάρη Δούκα με τον Γιώργο Παπανδρέου

Στο πλαίσιο του Συμποσίου της Σύμης, ο Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, συμμετείχε σε μια ανοιχτή συζήτηση με τον Γιώργο Παπανδρέου, εστιάζοντας στις σύγχρονες προκλήσεις της δημοκρατικής ανθεκτικότητας, της διεθνούς συνεργασίας, της ενεργειακής μετάβασης και του τεχνολογικού μετασχηματισμού μέσα από το πρίσμα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. 

Κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του, ο κ. Δούκας υπογράμμισε ότι η πρωτεύουσα κάνει ένα σταθερό βήμα μπροστά, επενδύοντας σε ένα πιο ανθεκτικό, βιώσιμο και χωρίς αποκλεισμούς συμμετοχικό αστικό μοντέλο που συνδυάζει την περιβαλλοντική προστασία με την κοινωνική συνοχή. 

Η συζήτηση ανέδειξε την αναγκαιότητα δημιουργίας μιας «Συμμαχίας των υπεύθυνων» με τη σύγκλιση πολιτών, κινημάτων και θεσμών για την προώθηση πρακτικών λύσεων, με το μήνυμα #DoItLikeAthens να αποκτά πλέον διεθνή διάσταση ως σύμβολο εκσυγχρονισμού της αστικής διακυβέρνησης.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Χάρη Δούκα:

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Νέα σχολική χρονιά 2026-2027: «Κλείδωσε» ο αγιασμός και η επιστροφή των μαθητών στα θρανία

Σκάνδαλο στην Εθνική Σχολή Δικαστών: Υποψήφιος γραμματέας πιάστηκε με πλαστό πτυχίο

Νέες ταυτότητες: Τι ισχύει για όσους δεν έχουν βγάλει μετά τις 3 Αυγούστου

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

πολιτική