Κώστας Τσιάρας
Κώστας Τσιάρας: «Θα είμαι υποψήφιος, δεν έχω συνειδησιακό πρόβλημα» – Αντιδρά στη νέα δικογραφία για τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Για τη νέα δικογραφία του ΟΠΕΚΕΠΕ, στην οποία εμπλέκεται το όνομά του, τοποθετήθηκε ο πρώην υπουργός, Κώστας Τσιάρας.

«Θα είμαι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές, δεν έχω συνειδησιακό πρόβλημα, θα το ξανάκανα 100 φορές», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο κ. Τσιάρας τόνισε: «Με στέλνουν στη δικαιοσύνη για 190 ευρώ, δεν γνώριζα αυτό που έκανε ο συνεργάτης μου. Αν το γνώριζα θα του έλεγα να το ξανακάνει 100 φορές. Δεν είναι ρουσφέτι η βοήθεια και η υπεράσπιση σε έναν αδύναμο πολίτη που δεν έχει πρόσβαση πουθενά και έχει υποστεί καταστροφή. Δεν θα έπαυα ποτέ να υπερασπίζομαι τον αδύναμο πολίτη».

Απαντώντας στις επικρίσεις που δέχεται, πρόσθεσε: «Ας κοιτάξουν όλοι αυτοί τα δικά τους». Ο ίδιος διευκρίνισε ότι το συνολικό ποσό που αναφέρεται στη δικογραφία φτάνει τα 22.000 ευρώ για τον συγκεκριμένο άνθρωπο, ενώ ξεκαθάρισε ότι «Δεν συνδέεται το ‘πρασίνιμσμα’ με καμία άλλη επιδότηση».

Επιπλέον, ο κ. Τσιάρας ανέφερε: «Υπάρχει ένα ζήτημα που αφορά στην ίδια την συνταγματική επιταγή. Δηλαδή πρέπει να αρθεί ασυλία. Το ζήτημα όμως είναι ότι υπάρχουν θέματα που πρέπει να τυγχάνουν μεγαλύτερης διερεύνησης. Υπάρχει τεράστιο λάθος με το πόσο, διαθέτω και αεροφωτογραφίες που δείχνουν τη συγκεκριμένη περιοχή πριν το ‘Ιανό’ και το 2022 που έχει αποκατασταθεί».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΣΟΚ στην Καλλιθέα: Καθηγήτρια Γυμνασίου συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών σε μαθητές

Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Το «στοίχημα» για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

2ο Μαθητικό Φεστιβάλ
«Ερευνητές της ζωντανής μνήμης»: Το 2ο Μαθητικό Φεστιβάλ Τοπικής – Προφορικής Ιστορίας Χαλκιδικής στα Νέα Μουδανιά
«Ερευνητές της ζωντανής μνήμης»: Το 2ο Μαθητικό Φεστιβάλ Τοπικής – Προφορικής Ιστορίας Χαλκιδικής στα Νέα Μουδανιά
«Ερευνητές της ζωντανής μνήμης»: Το 2ο Μαθητικό Φεστιβάλ Τοπικής – Προφορικής Ιστορίας Χαλκιδικής στα Νέα Μουδανιά