Κλίμα οξύτατης έντασης επικράτησε στην εξεταστική επιτροπή για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, όπου η Ζωή Κωνσταντοπούλου και η Μαρία Συρεγγέλα συγκρούστηκαν σε ένα από τα πιο φορτισμένα στιγμιότυπα των συνεδριάσεων μέχρι σήμερα.
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας ζήτησε διακοπή της διαδικασίας ώστε να μπορέσει να παραστεί στη Διάσκεψη των Προέδρων, κατηγορώντας παράλληλα την αντιπρόεδρο της επιτροπής ότι της κλείνει το μικρόφωνο και παρεμποδίζει παρεμβάσεις της.
Η κ. Συρεγγέλα απέρριψε το αίτημα, καταλογίζοντας στην κ. Κωνσταντοπούλου διαρκείς παρεμβολές, υψηλούς τόνους και «μπούλινγκ» προς τα μέλη της επιτροπής, τονίζοντας ότι η εξέταση του μάρτυρα πρέπει να συνεχιστεί χωρίς νέες καθυστερήσεις.
Η αντιπαράθεση κλιμακώθηκε όταν η Ζωή Κωνσταντοπούλου υποστήριξε ότι ο προγραμματισμός των συνεδριάσεων γίνεται «εσκεμμένα για να προκαλούνται προσκόμματα», εξαπολύοντας προσωπική επίθεση προς τη Μαρία Συρεγγέλα. Η αντιπρόεδρος της επιτροπής αντέδρασε άμεσα, επικαλούμενη τον Κανονισμό της Βουλής και καλώντας να τηρηθεί η διαδικασία.
Η συνεδρίαση καταγράφηκε με υψηλούς τόνους, διακοπές και εκατέρωθεν αιτιάσεις, αποτυπώνοντας μια από τις πιο ηλεκτρισμένες στιγμές της εξεταστικής επιτροπής μέχρι σήμερα.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Black Friday σε μοριοδοτούμενα σεμινάρια και Πιστοποιήσεις Ξένων Γλωσσών για έξτρα 20 μόρια
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 24/11
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ
Νίκος Μακρής