Το Σάββατο, 15 Νοεμβρίου, στις 19:00, η Φοιτητική Πορεία και ο Εκπαιδευτικός Όμιλος διοργανώνουν εκδήλωση-συζήτηση στο Σήμα με αφορμή την 52η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.
Η εκδήλωση θα εστιάσει σε θέματα όπως οι διαγραφές, οι πειθαρχικές διώξεις, τα ιδιωτικά πανεπιστήμια και η αξιολόγηση, καθώς και στον αγώνα του εκπαιδευτικού κινήματος ενάντια στην αντιεκπαιδευτική πολιτική.
Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι Λυμπέρης Τσάμπρας (Πρόεδρος Συλλόγου ΕΤΕΠ ΕΜΠ), Χρίστος Σόφης (Εκπαιδευτικός Όμιλος) και Παναγιώτης Μαστροκώστας (Φοιτητική Πορεία).
Η ανακοίνωση για την εκδήλωση:
Εκδήλωση - συζήτηση της Φοιτητικής Πορείας και του Εκπαιδευτικού Ομίλου
52 χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου, συνεχίζουμε στον δρόμο του αγώνα!
Το Σάββατο 15 Νοεμβρίου στις 19:00 η Φοιτητική Πορεία και ο Εκπαιδευτικός Όμιλος συνδιοργανώνουν εκδήλωση - συζήτηση εν όψει της 52ης επετείου της εξέγερσης του Πολυτεχνείου για τις διαγραφές, τις πειθαρχικές διώξεις, τα ιδιωτικά πανεπιστήμια, την αξιολόγηση, καθώς και για τον αγώνα του εκπαιδευτικού κινήματος απέναντι στην αντιεκπαιδευτική πολιτική.
Θα μιλήσουν οι:
Λυμπέρης Τσάμπρας, Πρόεδρος του Συλλόγου ΕΤΕΠ ΕΜΠ
Χρίστος Σόφης, Εκπαιδευτικός Όμιλος
Παναγιώτης Μαστροκώστας, Φοιτητική Πορεία
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Έκτακτο επίδομα έως 1.700 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα
Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 6/12
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ
Νίκος Μακρής