Περισσότερο από απλή κοινωνική κουβέντα έμοιαζε η μακρά συζήτηση που έστησαν – εκτός Ολομέλειας – ο Νίκος Ανδρουλάκης, η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο Αλέξης Χαρίτσης, στο περιθώριο της πρόσφατης κοινοβουλευτικής συζήτησης για τα ελληνοτουρκικά. Το πολιτικό "πηγαδάκι", σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, δρομολογεί... σχεδιασμούς.
"Μπροστάρης" της πρωτοβουλίας είναι η Ζωή Κωνσταντοπούλου ενώ οι υπόλοιποι ακολουθούν!
Αυτό που πέφτει στο τραπέζι είναι η πιθανότητα επαναφοράς αιτήματος για σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής για τον ΟΠΕΚΕΠΕ.
Παρ’ όλα αυτά, το «πηγαδάκι» των τριών προκάλεσε σχόλια. Όχι γιατί ήταν η πρώτη φορά που βρέθηκαν κοντά – αλλά γιατί σε μια περίοδο όπου η θεσμική κόπωση είναι εμφανής και οι κοινωνικές εντάσεις αυξάνονται, ακόμα και μια ημι-χαλαρή συνεννόηση μοιάζει να φλερτάρει με το πολιτικό timing.
Μένει να φανεί αν αυτή η άτυπη «τριμερής» θα έχει συνέχεια ή αν θα μείνει ένα στιγμιότυπο χωρίς συνέχεια, που απλώς προκάλεσε κουβέντες στα βουλευτικά πηγαδάκια και έδωσε υλικό για... πιο ευφάνταστους τίτλους.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Voucher 750 ευρώ για εργαζόμενους ιδιωτικού: Ξεκινούν 10/3 οι αιτήσεις
Νίκος Μακρής