ζωη
Ένταση στον αέρα: Αποχώρηση με αιχμές από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

Με αμοιβαίες αιχμές και εμφανή ένταση ολοκληρώθηκε η πρωινή παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου, προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας, στην εκπομπή του Action 24 την Πέμπτη, αφήνοντας ένα επεισοδιακό κλείσιμο στη συνέντευξη που επρόκειτο να είναι απλώς πολιτική.

Η αντιπαράθεση ξέσπασε όταν η κ. Κωνσταντοπούλου εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της επειδή, όπως υποστήριξε, δεν της τέθηκαν ερωτήματα για τις καταγγελίες που έχει κάνει αναφορικά με τη λεγόμενη «Ομάδα Αλήθειας». Οι δημοσιογράφοι Γιώργος Κακούσης και Άννα Λιβαθηνού απάντησαν ότι ο περιορισμένος χρόνος ήταν αποτέλεσμα της καθυστέρησης της ίδιας, καθώς προσήλθε στην εκπομπή με καθυστέρηση 20 λεπτών από την προκαθορισμένη ώρα. «Τι να σας ρωτήσουμε, ένα τεταρτάκι μας δώσατε», ήταν η φράση των δημοσιογράφων που προκάλεσε την αντίδραση της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας.

Η κ. Κωνσταντοπούλου αντέδρασε άμεσα, χαρακτηρίζοντας τον τόνο και τον τρόπο που διακόπηκε η συνέντευξη «μεγάλη αγένεια». Η ίδια φάνηκε ενοχλημένη από την αίσθηση ότι η παρουσία της αντιμετωπίστηκε προσχηματικά, χωρίς πρόθεση ουσιαστικού διαλόγου.

Από την πλευρά τους, οι παρουσιαστές επέμειναν πως η καθυστέρηση ήταν καθοριστική για τη ροή της εκπομπής και υπενθύμισαν ότι την ανέμεναν από τις 9:00, ενώ εμφανίστηκε στις 9:20.

Ο διάλογος της Ζωής Κωνσταντοπούλου με τους δημοσιογράφους

Κωνσταντοπούλου: Μου κάνετε ερώτηση και δεν με αφήνετε, που σημαίνει δεν θέλετε να σας απαντήσω. Σε μια εποχή που οι αποκαλύψεις για την Ομάδα Αληθείας και το μαύρο χρήμα που διακινείται σε δημοσιογράφους και κάποιοι μιλάνε και κάποιοι δεν μιλάνε, θα μου επιτρέψετε να μην είμαι αφελής.

Δημοσιογράφοι: Για ποιον το λέτε αυτό; Για εμάς, φαντάζομαι, όχι.

Κωνσταντοπούλου: Δεν είναι αιχμή, είναι καταγγελία και δεν με ρωτήσατε.

Δημοσιογράφοι: Τι να σας ρωτήσουμε, ένα τεταρτάκι μας δώσατε κυρία Κωνσταντοπούλου. Σας καλέσαμε για 40 λεπτά...

Κωνσταντοπούλου: Το θεωρώ μεγάλη αγένεια.

Δημοσιογράφοι: Κυρία πρόεδρε, σας περιμέναμε 9 η ώρα το πρωί. Σας καλέσαμε μια συγκεκριμένη ώρα και μας ήρθατε ένα τέταρτο πριν.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ
Μ. Καρυστιανού: «Πριν το καλοκαίρι ανακοινώνουμε κόμμα – Μου πρότειναν μέχρι και το υπουργείο Δικαιοσύνης»
Η ιδρυτική πρωτοβουλία, οι αιχμές για Μητσοτάκη, Τσίπρα και Γεωργιάδη, η απάντηση στις κατηγορίες περί “ακροδεξιάς” και το παρασκήνιο των πολιτικών...
Μ. Καρυστιανού: «Πριν το καλοκαίρι ανακοινώνουμε κόμμα – Μου πρότειναν μέχρι και το υπουργείο Δικαιοσύνης»
εσδεπ
ΕΣΔΕΠ ΑΠΘ: Καταγγελίες καθηγητών για εξευτελιστικούς ελέγχους στους 38 προσαχθέντες φοιτητές
Ο ΕΣΔΕΠ ζητά απαλλαγή από τις κατηγορίες και καταγγέλλει αυταρχισμό και εξευτελιστικές πρακτικές μετά τις συλλήψεις για προβολή ταινίας
ΕΣΔΕΠ ΑΠΘ: Καταγγελίες καθηγητών για εξευτελιστικούς ελέγχους στους 38 προσαχθέντες φοιτητές
foitites-mathites-syllalitirio
Κλείνουν οι σχολές από αύριο – Φοιτητικό συλλαλητήριο στις 26 και 28 Φεβρουαρίου για τα Τέμπη
20 Φοιτητικοί Σύλλογοι της Αθήνας αποφασίζουν αποχή και μαζική συμμετοχή στα Προπύλαια, με σύνθημα «Δεν ξεχνάμε – Δεν συγχωρούμε»
Κλείνουν οι σχολές από αύριο – Φοιτητικό συλλαλητήριο στις 26 και 28 Φεβρουαρίου για τα Τέμπη
Έκρηξη στο εργοστάσιο της Βιολάντα
Πόρισμα ΕΜΠ: Η εσφαλμένη εγκατάσταση σωλήνα οδήγησε στη διαρροή προπανίου στη Βιολάντα
Το πόρισμα του Μετσόβιου Πολυτεχνείου αποδίδει την έκρηξη σε εκτεταμένη διάβρωση 7,5 μέτρων και έλλειψη αντιδιαβρωτικής προστασίας
Πόρισμα ΕΜΠ: Η εσφαλμένη εγκατάσταση σωλήνα οδήγησε στη διαρροή προπανίου στη Βιολάντα