polakis
ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/INTIME NEWS
Νέα σύγκρουση Γεωργιάδη - Πολάκη στη Βουλή με φόντο την υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ

Αναζωπυρώθηκε για ακόμη μια φορά η αντιπαράθεση ανάμεσα στον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Παύλο Πολάκη, με αφορμή την πρόσφατη καταδίκη του δεύτερου για συκοφαντική δυσφήμηση εις βάρος του πρώην προέδρου των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ. Η ένταση στη Βουλή ήταν εμφανής, με τους δύο βουλευτές να ανταλλάσσουν βαρείς χαρακτηρισμούς και ειρωνείες, συνεχίζοντας έναν κύκλο συγκρούσεων που έχει μετατραπεί σε σχεδόν καθημερινό φαινόμενο στο Κοινοβούλιο.

Ο Παύλος Πολάκης υπερασπίστηκε τη στάση του, υποστηρίζοντας ότι δεν μασάει και προανήγγειλε την έφεση, ενώ κατηγόρησε τον Άδωνι Γεωργιάδη για υπερβολική αντίδραση. Από την πλευρά του, ο υπουργός Εργασίας τόνισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να απολογηθεί για τις απολύσεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ και έκανε λόγο για ενοχή του Πολάκη που επιβεβαιώθηκε από τη Δικαιοσύνη.

Ο διάλογος των δύο στη Βουλή κινήθηκε σε υψηλούς τόνους και κατέληξε με φράσεις όπως «είστε ένοχος από σήμερα» και «χθες είχες γίνει σαν μελιτζάνα», επιβεβαιώνοντας ότι η πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ τους δεν πρόκειται να κοπάσει σύντομα.

 

  • Διοσύνης Χατζηδάκης: Ήρεμα…
  • Παύλος Πολάκης: Εγώ είμαι ήρεμος. Όχι σε εμένα αυτά, ο Γεωργιάδης κόντεψε να πάθει εγκεφαλικό χθες. Εγώ δε μασάω, πήγα στο δικαστήριο και ζήτησα να γίνει την ερχόμενη εβδομάδα η δίκη επειδή ο Μαντζουράνης βγήκε χθες από νοσηλεία και ο Απατσίδης είναι με λοίμωξη. Με καταδίκασε μόνη της. Θα τα πούμε στο Εφετείο που θα γίνει η δίκη του ΚΕΕΛΠΝΟ.
  • Άδωνις Γεωργιάδης: Προφανώς θα φύγετε όπως φύγατε και από το δικαστήριο.
  • Παύλος Πολάκης: Τι να μείνω; Χθες είχες γίνει σαν μελιτζάνα. Χαιρετώ. Γεια!
  • Άδωνις Γεωργιάδης: Είστε ένοχος από σήμερα.
  • Παύλος Πολάκης: Γεια σου!
  • Άδωνις Γεωργιάδης: Είναι από σήμερα ένοχος με απόφαση του ελληνικού δικαστηρίου ο Πολάκης. Εμένα με έχει κρίνει σε όλα αθώο η Δικαιοσύνη. Ο Πολάκης ζήτησε αναβολή προφασιζόμενος ασθένεια των συνηγόρων του, κάτι που έχει πει άλλες τέσσερις φορές. Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να ζητήσει συγνώμη για τις απολύσεις των εργαζομένων.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γιατί οι Έλληνες με προθεσμιακές καταθέσεις είναι «μεγάλοι χαμένοι»;

Ποια γνωστή ηθοποιός παράτησε την τηλεόραση και έγινε δασκάλα σε χωριό της Αρκαδίας

Γιατί δεν πρέπει να ξεφορτώνεστε τα γρατζουνισμένα πιάτα σας

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

TEMPH
Δίκη για τα Τέμπη: Παρόντες οι συγγενείς των θυμάτων μόνο για την κατηγορία της υπεξαγωγής εγγράφων
Στην αίθουσα του δικαστηρίου οι συγγενείς των θυμάτων για την κατηγορία της υπεξαγωγής εγγράφων στη δίκη για τα Τέμπη
Δίκη για τα Τέμπη: Παρόντες οι συγγενείς των θυμάτων μόνο για την κατηγορία της υπεξαγωγής εγγράφων
rene1
Σάλος στις ΗΠΑ: Δισεκατομμυριούχος στήριξε οικονομικά πράκτορα της ICE μετά τον θάνατο 37χρονης
Δωρεά 10.000 δολαρίων από τον Μπιλ Άκμαν πυροδοτεί οργή και σφοδρές αντιδράσεις – Διχασμένη η κοινή γνώμη
Σάλος στις ΗΠΑ: Δισεκατομμυριούχος στήριξε οικονομικά πράκτορα της ICE μετά τον θάνατο 37χρονης
Ισπανία: Κατέσχεσαν 10 τόνους κοκαΐνης σε φορτηγό πλοίο στη θάλασσα
«Μαμούθ» ποσότητα κοκαΐνης: Σχεδόν 10 τόνοι ναρκωτικών σε πλοίο με αλάτι στον Ατλαντικό (Video)
Ισπανία: Κατέσχεσαν 10 τόνους κοκαΐνης σε φορτηγό πλοίο στη θάλασσα – Ποσότητα «ρεκόρ»
«Μαμούθ» ποσότητα κοκαΐνης: Σχεδόν 10 τόνοι ναρκωτικών σε πλοίο με αλάτι στον Ατλαντικό (Video)