sofia zaxaraki
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Παρέμβαση στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας έκανε η υπουργός Οικογένειας και Κοινωνικής Συνοχής, Σοφία Ζαχαράκη, έπειτα από το χυδαίο σχόλιο του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Κυριαζίδη, για την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Συγκεκριμένα, η κα Ζαχαράκη παίρνοντας τον λόγο ανέφερε: «Είμαστε απέναντι στον κύριο βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και σε όλους – αν θέλουμε – εντός κοινοβουλευτικής και εκτός κοινοβουλευτικής αιθούσης να προσβάλλουν με τέτοιο τρόπο. Εκτός κι αν θέλει με κάποιο τρόπο να διορθώσει. Θα ήθελα να διορθώσετε, επειδή σας ξέρω προσωπικά. Θα ήθελα να διευκρινίσετε, όχι γιατί έρχομαι ως αυτόκλητη υποστηρίκτρια οποιασδήποτε.

Δεν έχει την ανάγκη μου η Ζωή Κωνσταντοπούλου και εγώ δεν έχω απαραίτητα και πάντα την ανάγκη της. Έρχεται, όμως εκείνη η δύσκολη στιγμή που μπορεί μια γυναίκα. Δεν έχει να κάνει με τη χρονική στιγμή, αν αύριο είναι η Ημέρα της Γυναίκας, γιατί κάθε μέρα είναι η ώρα που υπερασπιζόμαστε κάτι που είναι αυτονόητο. Δεν κρινόμαστε εδώ ή οπουδήποτε από το αν έχουμε παιδιά. Κρινόμαστε όταν δουλεύουμε με αξιοσύνη, αν δουλεύουμε με τη συνείδησή μας καθαρή και αν ερχόμαστε απέναντί σας και παράγουμε έργο. Άρα θα ήθελα, γιατί ξέρετε ότι η Νέα Δημοκρατία είναι υποστηρίκτρια δικαιωμάτων, ακόμη κι αν καμιά φορά ερχόμαστε να λογοδοτούμε για αυτό».

«Θα ήθελα να διευκρινίσετε. Γιατί αυτή τη στιγμή προσβάλατε, αν το κάνατε, μανάδες, παιδιά, οικογένειες. Κι αυτό πραγματικά είναι κάτι που νομίζω πρέπει να απαντηθεί ή πρέπει σίγουρα να ανακληθεί», τόνισε η υπουργός.

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Κεράσια
Μην πετάτε τα κουκούτσια από τα κεράσια: Οι έξυπνες χρήσεις που λίγοι γνωρίζουν
Από τον κήπο και τις γλάστρες μέχρι τη μαγειρική και τις χειροποίητες θερμοφόρες, τα κουκούτσια των κερασιών μπορούν να αποδειχθούν ιδιαίτερα χρήσιμα
Μην πετάτε τα κουκούτσια από τα κεράσια: Οι έξυπνες χρήσεις που λίγοι γνωρίζουν
μανολια
Το δέντρο που μεταμορφώνει κήπους και βεράντες – Μυρίζει καραμέλα
Εντυπωσιακή ανθοφορία, μοναδικό άρωμα και εύκολη καλλιέργεια κάνουν τη μαγνόλια μία από τις πιο αγαπημένες επιλογές για κάθε εξωτερικό χώρο
Το δέντρο που μεταμορφώνει κήπους και βεράντες – Μυρίζει καραμέλα
καιρος
Δευτέρα με βροχές, βοριάδες και θερμοκρασίες έως 33°C - Τι αναμένουμε σε Αττική και Θεσσαλονίκη
Η εβδομάδα ξεκινά χωρίς ακραία καιρικά φαινόμενα, με ήπια αστάθεια στα ηπειρωτικά και θερμοκρασίες κοντά στα φυσιολογικά επίπεδα για τις αρχές...
Δευτέρα με βροχές, βοριάδες και θερμοκρασίες έως 33°C - Τι αναμένουμε σε Αττική και Θεσσαλονίκη