Γκλέτσος για Κασσελάκη: «Αν βγω πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα τον διαγράψω - Είναι επικίνδυνος»
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
«Με χωρίζει χάος από τον Κασσελάκη. Αν βγει πρόεδρος θα φύγω. Αν βγω εγώ πρόεδρος, την επόμενη ώρα διαγράφω τον Κασσελάκη, γιατί είναι επικίνδυνος για το κόμμα και την Αριστερά»

Για τις ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και στην «εκρηκτική» συνεδρίαση της ΚεντρικήςΕπιτροπής του Σαββάτου μίλησε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Με 138 ψήφους, η Κεντρική Επιτροπή έθεσε εκτός της εκλογικής διαδικασίας τον ΣτέφανοΚασσελάκη με τον Απόστολο Γκλέτσο να χαρακτηρίζει την απόφαση αναμενόμενη και δημοκρατική, σημειώνοντας:

«Χθες δεν υπήρχε κάτι διαφορετικό που θα μπορούσε να κάνει η Κεντρική Επιτροπή από την εν γένει συμπεριφορά του Στέφανου Κασσελάκη τους 11 μήνες που ήταν πρόεδρος σε ένα άλλο κόμμα, γιατί δεν ήταν στον ΣΥΡΙΖΑ. Η μη πολιτική του διαδρομή αυτούς τους 11 μήνες οδήγησε την Κεντρική Επιτροπή και τα όργανα να μην έχουν άλλη επιλογή. Έκαναν αυτό που έπρεπε, κατά τη γνώμη μου».

Ο κ. Γκλέτσος εξέφρασε επίσης την άποψη ότι ο Κασσελάκης είναι επικίνδυνος για την Αριστερά. Συγκεκριμένα, δήλωσε στο MEGA: «Δεν ήταν αυτό που θέλαμε, αυτό που περιμέναμε. Αυτούς τους 11 μήνες άλλο περιμέναμε κι άλλο μας ήρθε. Από την αρχή τον πιστέψαμε, τον θέλαμε, περιμέναμε να δούμε ήλιο και είδαμε νύχτα. Μίλησε για μαύρα ταμεία στο κόμμα που τον έκανε πρόεδρο. Με χωρίζει χάος από τον Κασσελάκη. Αν βγει πρόεδρος θα φύγω. Αν βγω εγώ πρόεδρος, την επόμενη ώρα διαγράφω τον Κασσελάκη, γιατί είναι επικίνδυνος για το κόμμα και την Αριστερά».

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

ΑΣΕΠ: Προ των πυλών τρεις νέοι διαγωνισμοί με 5.200 θέσεις

Νέο market pass για 40 ευρώ κάθε μήνα χωρίς αίτηση

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ζαχαράκη
Υπουργείο Παιδείας: Ποια σχολεία μετονομάζονται σε "Αντώνης Σαμαράκης" και "Διδώ Σωτηρίου"
Σε ΦΕΚ η απόφαση της υπουργού Παιδείας, Σοφίας Ζαχαράκη, για τη μετονομασία δύο σχολείων
Υπουργείο Παιδείας: Ποια σχολεία μετονομάζονται σε "Αντώνης Σαμαράκης" και "Διδώ Σωτηρίου"
panteios
Τριγμοί στο Πάντειο για τα δίδακτρα του μεταπτυχιακού με το Columbia - Κοντά σε παραίτηση η Πρύτανης
Στα πρόθυρα θεσμικής ρήξης το Πάντειο: Το κοινό μεταπτυχιακό με το Columbia ανάβει «φωτιές» για τα δίδακτρα
Τριγμοί στο Πάντειο για τα δίδακτρα του μεταπτυχιακού με το Columbia - Κοντά σε παραίτηση η Πρύτανης