Δημήτρης Μάντζος
INTIME NEWS/ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
Αντιδράσεις στη Βουλή για τα χαλιά στο υπουργείο Τουρισμού - Ο τουρισμός «έχει πολύ μεγαλύτερες ανάγκες από τον καλλωπισμό του γραφείο της υπουργού»

Με τη Μαρία Αντουανέτα παρομοίασε την Όλγα Κεφαλογιάννη ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Δημήτρης Μάντζος, για την πολυτελή ανακαίνιση του γραφείου της. 

«Όσο έχουμε αυτά τα συμπεριφορικά πρότυπα της Μαρίας Αντουανέτας η κοινωνία χειμάζεται», υπογράμμισε στη Βουλή ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ και κατηγόρησε την υπουργό Τουρισμού έλλειψη ενσυναίσθησης, σύμφωνα με πληροφορίες.

«Ο τουρισμός έχει μεγαλύτερες ανάγκες από τον καλλωπισμό του γραφείου της υπουργού Τουρισμού, δεν έχει ανάγκη από πολυτέλειες αλλά στήριξη των εργαζομένων του κλάδου», επισήμανε και επέκρινε τον Άδωνι Γεωργιάδη που υπερασπίστηκε την Όλγα Κεφαλογιάννη, λέγοντας ότι ανακαίνισε το γραφείο της για να δέχεται πελάτες.

«Πωλήτρια είναι η υπουργός Τουρισμού; Αγοράζουν την Ελλάδα επειδή έχει ωραία και επώνυμα χαλιά στο γραφείο της; Πόσα νοσοκομεία θα είχαν στηριχθεί με αυτά τα χρήματα;», διερωτήθηκε για να συμπληρώσει ότι «δεν είναι Κατινιά να μας νοιάζουν τα χαλιά…».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τι σημαίνει η λέξη «φανφάρα» και από πού προέρχεται

Εκπαιδευτικοί: Πότε θα πιστωθεί στο λογαριασμό τους η μισθοδοσία

Μειώσεις στη στρατιωτική θητεία: Πόσους μήνες θα υπηρετούν οι φαντάροι με τον νέο νόμο

 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

παιδι
Παιδική ηλικία και οθόνες: Πώς ο ψηφιακός χρόνος «κόβει» λέξεις από την ομιλία
Τι δείχνουν νέες έρευνες για τα νήπια, τη γλωσσική ανάπτυξη και τα όρια της τεχνολογίας στο σπίτι
Παιδική ηλικία και οθόνες: Πώς ο ψηφιακός χρόνος «κόβει» λέξεις από την ομιλία
ελον μασκ ceo ryanair άγρια κόντρα
Άγρια Κόντρα Έλον Μασκ – Ryanair «Ηλίθιος ο CEO, απολύστε τον»
Ανοιχτή σύγκρουση ανάμεσα στον Έλον Μασκ και τον επικεφαλής της Ryanair, με φόντο το κόστος και την αεροδυναμική του δορυφορικού Wi-Fi στα αεροσκάφη.
Άγρια Κόντρα Έλον Μασκ – Ryanair «Ηλίθιος ο CEO, απολύστε τον»