Δημήτρης Μάντζος
INTIME NEWS/ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
Αντιδράσεις στη Βουλή για τα χαλιά στο υπουργείο Τουρισμού - Ο τουρισμός «έχει πολύ μεγαλύτερες ανάγκες από τον καλλωπισμό του γραφείο της υπουργού»

Με τη Μαρία Αντουανέτα παρομοίασε την Όλγα Κεφαλογιάννη ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Δημήτρης Μάντζος, για την πολυτελή ανακαίνιση του γραφείου της. 

«Όσο έχουμε αυτά τα συμπεριφορικά πρότυπα της Μαρίας Αντουανέτας η κοινωνία χειμάζεται», υπογράμμισε στη Βουλή ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ και κατηγόρησε την υπουργό Τουρισμού έλλειψη ενσυναίσθησης, σύμφωνα με πληροφορίες.

«Ο τουρισμός έχει μεγαλύτερες ανάγκες από τον καλλωπισμό του γραφείου της υπουργού Τουρισμού, δεν έχει ανάγκη από πολυτέλειες αλλά στήριξη των εργαζομένων του κλάδου», επισήμανε και επέκρινε τον Άδωνι Γεωργιάδη που υπερασπίστηκε την Όλγα Κεφαλογιάννη, λέγοντας ότι ανακαίνισε το γραφείο της για να δέχεται πελάτες.

«Πωλήτρια είναι η υπουργός Τουρισμού; Αγοράζουν την Ελλάδα επειδή έχει ωραία και επώνυμα χαλιά στο γραφείο της; Πόσα νοσοκομεία θα είχαν στηριχθεί με αυτά τα χρήματα;», διερωτήθηκε για να συμπληρώσει ότι «δεν είναι Κατινιά να μας νοιάζουν τα χαλιά…».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μήνυση Διευθυντή σε 4 εκπαιδευτικούς: Το σχολείο μπροστά σε ένα επικίνδυνο μονοπάτι!

Επίδομα 300 ευρώ: Διευρύνονται οι δικαιούχοι – Πότε πληρώνεται και ποιοι το λαμβάνουν

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

stilo.jpg
ΠΥΣΠΕ: Ολοκληρώθηκαν τοποθετήσεις και υπηρεσιακές μεταβολές στην Α’ Αθήνας
Αποφάσεις για μεταθέσεις, άδειες και συνάφειες τίτλων – Στο προσκήνιο η στήριξη των εκπαιδευτικών
ΠΥΣΠΕ: Ολοκληρώθηκαν τοποθετήσεις και υπηρεσιακές μεταβολές στην Α’ Αθήνας
ιδιωτικά σχολεία
«Μπαράζ» αδιαφανών αιτήσεων για κατ’ οίκον διδασκαλία σε ιδιωτικά σχολεία
Η ΟΙΕΛΕ αποκαλύπτει αδιανόητο "πάρτι" με κατ’ οίκον διδασκαλία σε 3-4 συγκεκριμένα ιδιωτικά σχολεία
«Μπαράζ» αδιαφανών αιτήσεων για κατ’ οίκον διδασκαλία σε ιδιωτικά σχολεία
Σχολικά βιβλία
Νέα σχολικά βιβλία Φυσικών Επιστημών με ισχυρή συμβολή των ΕΚΦΕ
Η ουσιαστική συμμετοχή των εκπαιδευτικών αναδεικνύεται, ενώ επανέρχεται το αίτημα για άμεση στελέχωση των Εργαστηριακών Κέντρων
Νέα σχολικά βιβλία Φυσικών Επιστημών με ισχυρή συμβολή των ΕΚΦΕ