ανδρουλάκης
ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ /INTIME NEWS
Ανδρουλάκης: «Όχι στην πολιτική των likes, και του TikTok» - «Τα καλύτερα είναι μπροστά μας»

O υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του «Star» και τη Μάρα Ζαχαρέα για τα αποτελέσματα των πρόσφατων δημοσκοπήσεων.

«Φαβορί είναι το ΠΑΣΟΚ πια, σε όλες τις δημοσκοπήσεις είναι δεύτερο κόμμα. Τα καλύτερα είναι μπροστά μας», σχολίασε, ενώ δεσμεύτηκε ότι αν εκλεγεί άλλος αρχηγός, θα τον στηρίξει. «Και θα μείνω και θα στηρίξω. Πολλοί τα έχουν πει αυτά και έκαναν άλλα. Λένε ότι το ΠΑΣΟΚ δε βγήκε δεύτερο, αλλά αν ο κ. Λοβέρδος δεν είχε κάνει κόμμα, θα ήταν δεύτερο». Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι «δε θέλουμε μόνο στρατηγούς αλλά και πολλούς στρατιώτες».

Η απάντηση στην κριτική Διαμαντοπούλου

Όσον αφορά την κριτική της συνυποψήφιάς του, Άννας Διαμαντοπούλου, ότι το ΠΑΣΟΚ ανεβαίνει, αλλά «τσίκι – τσίκι», υποστήριξε:

«Εγώ πήρα ένα ΠΑΣΟΚ στα όρια της πολιτικής του επιβίωσης, στα μονοψήφια, και μόλις σε 2,5 χρόνια, πριν ολοκληρωθεί η θητεία μου, είναι ένα ΠΑΣΟΚ πρωταγωνιστής. Επιβίωσε και ανέτρεψε τον δικομματισμό, πήρε μεγάλους Δήμους στις αυτοδιοικητικές, πολλούς άλλους Δήμους και δύο Περιφέρειες. Το ΠΑΣΟΚ συνέχισε την ανοδική του πορεία. Θα μπορούσαμε να πάμε καλύτερα και εγώ πρώτος θα ήθελα να πάμε καλύτερα. Άρα την απαξίωση του «τσίκι -τσίκι» να τη συγκρίνουν οι πολίτες και οι ψηφοφόροι μας με την απαξίωση του ποιοι οδήγησαν στην κατάρρευση του ΠΑΣΟΚ και ποιοι βοήθησαν το ΠΑΣΟΚ να είναι σήμερα στη θέση του πρωταγωνιστή».

«Ο ΠτΔ πρέπει να είναι από τον χώρο της αντιπολίτευσης»

Σχετικά με την Προεδρία της Δημοκρατίας και το αν θα στήριζε πρόσωπο από τον χώρο της ΝΔ ανέφερε ότι είναι πρόωρη η συζήτηση, αλλά σχολίασε: «Υπάρχει μια παράδοση στη χώρα μας. Αν θέλουμε μια ευρύτατη συναίνεση, τότε το πρόσωπο δεν πρέπει να είναι από την παράταξη που βρίσκεται στην κυβέρνηση. Αυτό το λέω ως μια πολιτική παράδοση του τόπου μας. Το τι θα γίνει δεν μπορώ να το γνωρίζω».

Ανδρουλάκης: «Όχι στην πολιτική των likes, και του TikTok»

Η πολιτική των likes, του TikTok, του ρουσφετιού, της απαξίωσης του δημοσίου διαλόγου με τη διχόνοια της συνωμοσιολογίας και τον λαϊκισμό πρέπει να γίνουν παρελθόν. Πρέπει να πάμε σε μια νέα εποχή. Και με στενοχωρεί ιδιαιτέρως ότι ο κ. Μητσοτάκης πήρε μια πολύ μεγάλη δύναμη το 2019 και το 2023 και έδειξε και αυτός και η παρέα του ότι είναι αμετανόητοι. Δεν σεβαστήκανε τη λαϊκή ετυμηγορία».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Γροιλανδία: Τι τρώνε στον πιο παγωμένο τόπο της Γης

Ελαιόλαδο και λεμόνι πριν τον ύπνο: Ένα μυστικό που βοηθά σώμα και καρδιά

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

patron.gif
Το Πανεπιστήμιο Πατρών ξαναπάει… καρναβάλι – Με άρμα και στολή στη Μεγάλη Παρέλαση 2026
Η ακαδημαϊκή κοινότητα βγαίνει από τα αμφιθέατρα και μεταφέρει τη δημιουργικότητα, το χιούμορ και το πνεύμα της γνώσης στους δρόμους της Πάτρας
Το Πανεπιστήμιο Πατρών ξαναπάει… καρναβάλι – Με άρμα και στολή στη Μεγάλη Παρέλαση 2026
δημοσκόπηση
Δημοσκόπηση Opinion Poll: Προβάδισμα Καρυστιανού με +4,9% από τη ΝΔ – Τρίτος ο Τσίπρας
Η δυνητική ψήφος για κόμμα Καρυστιανού φτάνει το 29,3% και ξεπερνά τη ΝΔ, ενώ ένα ενδεχόμενο κόμμα Τσίπρα καταγράφεται τρίτο, προκαλώντας αναταράξεις...
Δημοσκόπηση Opinion Poll: Προβάδισμα Καρυστιανού με +4,9% από τη ΝΔ – Τρίτος ο Τσίπρας
fistikia
Ο ελληνικός καρπός που «θωρακίζει» μάτια και εγκέφαλο – Τι έδειξε νέα επιστημονική μελέτη
Τα φιστίκια Αιγίνης στο μικροσκόπιο των επιστημόνων: βελτιώνουν την όραση και ενισχύουν τη γνωστική υγεία
Ο ελληνικός καρπός που «θωρακίζει» μάτια και εγκέφαλο – Τι έδειξε νέα επιστημονική μελέτη