Κυβέρνηση: Σήμερα η ανακοίνωση των αλλαγών στους γενικούς γραμματείς
Τι ανέφερε ο Παύλος Μαρινάκης για τους γενικούς γραμματείς της κυβέρνησης

Σύμφωνα με την ατζέντα της κυβέρνησης, σήμερα μετά το μεσημέρι αναμένεται να υπάρξει μία ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού σχετικά με τις αλλαγές στους γενικούς γραμματείς της κυβέρνησης.

Αυτό γνωστοποίησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε ότι στη σχετική ανακοίνωση θα επιβεβαιωθεί πως όσοι υποψήφιοι βουλευτές δεν εξελέγησαν, δεν θα συμπεριλαμβάνονται στη λίστα, δίχως, όπως υπογράμμισε, αυτό να σημαίνει πως δεν το αξίζουν ή δεν έχουν τις απαραίτητες ικανότητες.

Χαρακτηριστικά ανέφερε πως «ο πρωθυπουργός έχει πει ότι έχουν παρέλθει οι εποχές που σε θέσεις γενικών γραμματέων έμπαιναν υποψήφιοι βουλευτές, δηλαδή πολιτευτές που δεν εξελέγησαν. Αυτό είναι δεδομένο κι μετά από 5 χρόνια το έχουμε δει. Με τα όσα γνωρίζω και στη σημερινή ανακοίνωση θα επιβεβαιωθεί αυτό που έχει πει ο πρωθυπουργός, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ένας υποψήφιος βουλευτής είναι a priori ακατάλληλος για να αξιοποιηθεί σε κάποια θέση».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Κώστας Τσουκαλάς
Τσουκαλάς σε Μητσοτάκη: Για ποιον λόγο δεν έχουν επικαιροποιηθεί τα στοιχεία των εργατικών ατυχημάτων;
ΠΑΣΟΚ κατά Μητσοτάκη: «Αγνόησε τα εργατικά δυστυχήματα και το παράνομο υπόγειο της Βιολάντα»
Τσουκαλάς σε Μητσοτάκη: Για ποιον λόγο δεν έχουν επικαιροποιηθεί τα στοιχεία των εργατικών ατυχημάτων;